Ravi ja vastus 31.10.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Kasutasin 10 päeva tupeküünlaid. Kuna peaksin kordama külaskäiku arstile,kui probleeme ei esine? Kas ravi võib nihutada päevade ilmumist edasi või tagasi?

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Küsija!
1. Jääb selgusetuks, millise haiguse raviks ja milliseid paljudest tupeküünaldest Teile ordineeriti. Kui kaebusi peale ravi ei ole, ei ole alati kontroll vajalik. Kuna ma ei tea haigust, siis võiksite paele menstruatsiooni reserveerida plaanilise aja oma arsti vastuvõtule.
2. Lokaalne ravi ei mõjuta menstruaaltsüklit.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

HPV vastu vaktsiineerimine, kui HPV positiivne

tere,
Kuu aja pärast on kolposkoopia.
Küsimus, ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Viljatus

Tere, olen 33a.vana. Sooritasin analüüsid hormoonidele, tsükli kolmandal päeval:
TSH 1,400 mIU/L,
FSH 24,00 mIU/mL
Östradiool 214,00 pmol/l,
CA 125 8,4 U/mL
Tegeleme viljatuse ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere,
östradiool ja kilpnääret stimuleriv hormoon TSH on normis, FSH e. folliikuleid stimuleeriv hormoon on normist kõrgem. FSH kõrge väärtus näitab resistentsete munasarjade sündroomi, s.t. munasarjade ...

Loe edasi

PAP-analüüs

Tere!
Paar nädalat tagasi mulle oli tehtud biopsia ja PAP-analüüs. Kui helistasin arstile nagu oli kokku lepitud, sain teada, et midagi ei ole korras. Otse arst ei öelnud, kuid soovitas vaadata Internetist ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija!
Mul on piinlik Teie arsti suhtumise pärast.
PAP III ei ole veel emakakaela vähk, kuid nõuab tähelepanu, ravi, uuringuid.
Registreeruge plaanilises korras arsti vastuvõtule, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi