postinor 23.10.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Vahekorra ajal purunes kondoom (seemnepurset ei olnud veel toimud, tean, et et see ei välista rasestumis võimalust). Võtsin Postinori kolme tunni pärast, järgmise nagu ette nähtud 12 tunni järel. Menstruatsioon hakkas 6 päeva pärast, täpselt õigeaegselt. Aga järgmine mensruatsioon ei ole veel hakanud, tsükkel on tavaliselt 30-31 päeva, nüüd on juba 36. päev. Kas Postinor võib tsükli ka teisel kuul segamini ajada? Samas on viimased nädalad ka väga pingelised olnud, et äkki päevade edasilükkumine hoopis stressist?

Arst vastas:

Katrin Seidelberg

dr Katrin Seidelberg

Günekoloog

Qvalitas Arstikeskus AS

Tere! Postinori võtmise järgselt tekivad tihti menstruatsioonitsükli kõikumised, seetõttu ei soovita SOS pille kasutada rohkem kui 2 korda kuus ja üldiselt nii harva kui võimalik.
dr. Seemen

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Postinor ja rasedus

Tere dr.Väli

Selline lugu, et võtsin postinor2-e ja hiljem selgus, et võisin sel ajal juba rase olla (1 nädal).
Samas lugesin sos- pillide infolehelt, et postinor ei mõjuta kulgevat ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Postinor sisaldab suures koguses kollaskehahormooni,aga see üks tablett ei põhjusta küll mingisuguseid tüsistusi võimaliku raseduse korral.Kollaskehahormooni kasutatakse tavaliselt raseduse katkemise ...

Loe edasi

Sos-pillid

Tere,

Postinoride infolehel on kirjas et yhe skeemi järgselt tuleb 1 tablett võtta hiljemalt 72 tunni jooksul ja teine 12 tunni pärast. kas vahekordade arv (selle 72 tunni sees) mõjutab postinori ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere,Lucy! Vahekordade arv 72 tunni jooksul ei mõjuta Postinori toimet. Head vana-aasta lõppu! Maie Väli

Loe edasi

pillid

Antibiootikumid teadupoolest ei lase antibeebipillidel mõjuda nii nagu vaja. Kas kombinatsioon pillid + postinor tuleks kõne alla ja kas see mõjub?
Ette tänades,
A

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Antibiootikumidega ravikuuri ajal võib pillide toime nõrgeneda, seetõttu soovitatakse sellel perioodil kasutada lisakaitsevahendina kondoomi. Võib kasutada ka SOS pille, kuid see võib põhjustada ...

Loe edasi

tere

Tere olen 17.aastane ja mul on järgmine mure:selle kuu jooksul(Novembri) on olnud mul juba 3 korda menstruatsioon .Menstruatsioon on toimunud nädalase vahega. Varem on päevad möödunud tugevate valudega ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Postinor põhjustab menstruaaltsükli häireid, peale tableti võtmist tekib sageli vereeritus. Menstruatsioon reguleerub peale seda ise. Kui veritsused jäävad ka järgmisel kuul püsima, pöörduga naistearsti ...

Loe edasi

Menstruaalsükli Häired!

Lp. dr. Seemen! Kasutasin esimest korda rasestumisvastast vahendit Postinor. Mu päevad olid lõppenud umbes 4-5 päeva enne vahekorda, ja siis peale rohtude võtmist tulid nädala pärast uuesti. Nüüd on mul ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Peale Postinori võtmist tekib tavaliselt nädala jooksul veritsus, see on reaktsioon sellele hormoonile. Menstruatsioon tuleb seejärel kuu mõõdudes või ka õigeaegselt. Postinori üks kõrvalmõjudest ...

Loe edasi

Postinor

Tere!
24 h peale vahekorda võtsin Postinor`i tableti ja siis 12 h pärast uuesti.
Aga kahe tableti võtmise vahepeal juhtus selline lugu et vahekorra ajal
läks kondoom katki ja nüüd on ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Vabandan,et kiiresti ei vastanud,aga toimib küll.

Loe edasi

Menstruatsioonitsükli häired

Tere! Minu probleem on järgmine: "pahad päevad" lõppesid umbes 05.august. Vahekorras olin uuesti kahe päeva pärast, järgmisel päeval võtsin POSTINORI tableti. Kõik oli paar päeva korras, kuni hakkas uus ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Postinor võib tsüklit muuta ja sageli tekivad vahepealsed veritsused. Seetõttu Postinor on tõesti ainult hädaabi pill ja seda kasutada sageli ei soovitata. Reeglina veritsus möödub ise, samas peate hoiduma ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi