kõhklus 09.10.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

kas see on normaalne kui kurdad arstile voolust siis sain 150 kapsli , tablette , küünlaid(korra oli tulemus), kuid ikka hakkas otsast peale ja arsti sõnad sellepeale :selline on sinu organismi Kas siis tõesti pean suure voolusega eluaeg elama.
Või äkki on selles süüdi kunagi haiged olnud neerud või ravitud tsüst munasarjas(seesama arst ravis).Või hoopis sain need bakterid oma elukaaslaselt peale ravi tagasi. aga kuid see pole ju haigus?
ROHKEM EI JULGENUD SELLEGA ENAM ARSTI TÜÜTADA ,SAIN JU JUBA VASTUSE ET OLEN TERVE
Palun väga ootan teie vastust

Arst vastas:

Katrin Seidelberg

dr Katrin Seidelberg

Günekoloog

Qvalitas Arstikeskus AS

Tere! Kui probleem pole saanud lahendust, tuleb ilmtingimata ravida ka partnerit. Korduma hakkavad kandidoosid, bakteriaalsed vaginoosid ja teised suguhaiguste hulka mitte kuuluvad tupepõletikud vajavad sageli ravi koos partneriga.
dr. Seemen

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

raseduse varane kindlaks tegemine

Lp. dr.Litter!

tänan eelmise vastuse eest. Täpsustan oma küsimuse tagamaid. Laparoskoopiale lähen diagnoosiga: lastetus. Aga kuna viimane tsükkel nihkus 5 päeva võrra edasi, siis ei saa ma ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud M.!

Tänan Teid täpsustuse eest. Olete tubli, et pole kaotanud lootust. Teil on õigus, võimalus on olemas ja kui lähete lastetuse tõttu uuringule, võin arvata, et Teile teostatakse ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: