Damjana 02.10.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere!
Lgp dr. Väli, olen oma partneriga koos elanud 4 aastat (olen 22a) ja alguses oli meie voodielu väga aktiivne, kuid mõni aeg hiljem hakkasin võtma Logesti pille ja minu libiido langes peaaegu olematuseni. Vahetasin Logesti Harmoneti vastu, kuid midagi ei ole muutunud. Nüüdseks on saanud sellest juba üsna suur probleem, kuid pillide võtmist ei tahaks siiski lõpetada. Nüüd kuulsin, et mingi looduslik ravim Damjana pidi selliste probleemide puhul aitama - ise ei ole aga kusagilt leidnud infot selle ravimi kohta. Kas Te oskate öelda, millised mõjud on sellel tabletil ja kas võib olla ka kõrvalmõjusid? Mis on peamine toimeaine? Ja kas need võiksid tõesti aidata, kui ei siis kust võiksin abi saada?
Suurimad tänud ette!

Arst vastas:

Maie Väli

dr Maie Väli

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik,Tähe ja Elite Erakliinik

Tere! Tõepoolest on nimetatud antibeebipillid mõnedel naistel mõjunud pärssivalt ka suguelule. DAMJANA ei ole küll mingi imerohi,aga suguelu aktivaatorina on seda preparaati paljud kasutanud.Täpsema informatsiooni saamiseks esitage küsimus proviisor Kalle Kurvitsale,kes vastab ka meie terviseportaalis.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Cilest

Olen tarvitanud Cilesti juba 3 aastat,sest spiraal tekitas pidevalt põletikke.Olen jõudnud tupe kuivuseni.Olen lugenud palju selle sisuga kirju ja vastuseid. Libestus geelid pole see...Kas tõesti pole ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Pole ühtegi imetabletti ega ka vitamiini, mis probleemi lahendaks. Küll on aga väga tähtis roll partneril.
Üleminekueaga seonduva tupekuivuse puhul aitab hormoonasendusravi.
Teie olete ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: