kõhuvalu 01.10.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Lugupeetud dr. Sekavin,

probleem on alakõhus esinev kõhuvalu, mis tekib peale vahekoda, mitte kohe, aga mõne aja möödudes. Lisaks esineb peale vahekorda verejooksu, mitte palju aga selline veritsemine, mis lihtsalt määrib natuke.Milles võib olla probleem, kas on tegemist mõne suguhaigusega?

Arst vastas:

dr Aire Sekavin

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik, Tähe Erakliinik

Tere.
Pöörduge naistearsti poole, et teha kindlaks valude ja vahekorra järgse veritsuse põhjus. Veritsuse põhjus võib olla emakakaela patoloogia, emaka või emakakaela põletik, suguhaigus jne.
Tervitades Aire Sekavin

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Kõhuvalu pärast konisatsiooni

Kas on normaalne kerge kõhuvalu ja pakitsus pärast emakakaela konisatsiooni.Eile tehti ja täna terve päeva kerge valu.Millal peaks arsti juurde pöörduma ja kas võib võtta käsimüügis olevaid valuvaigisteid?

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Jah,see valu peale emakakaela konisatsiooni on loomulik ja võib tarvitada apteegi käsimüügist saadavaid valuvaigisteid.Edu soovides,Maie Väli

Loe edasi

kõhuvalu ja voolus

Tere!

Olen 23aastane. Probleemiks on aeg-ajalt kõhuvalu, mis pigistab vasakul pool kõhu allosas. Lisaks sellele on enne paari viimast menstruatsiooni tulnud tupest tumedat, peaaegu musta värvi ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tuleks kindlasti minna arstile.Valude põhjusi on väga palju ja midagi konkreetset saab öelda teile peale läbivaatlust ja mõningate analüüside võtmist.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: