BAKTER JA DIANE 04.09.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

TERE lugupeetud doktor!

Mul on 2 muret.

1. kuna minu oma naistearst oli puhkusel,käisin ühe tundmatu mulle vaba arsti juures,kes võtis mult igasugused proovid.Siis minu probleemiks olid nõrgad valud kõhuall,ja ma olin alles põdenud ägedat kuusepõie põletiku.
ja nüüd kui järgmine kord tulin vastuste järgi,ütles ta mulle ,et leitud mingi mikroob või bakter,ja andis mulle retsepti ravi nimega SUMAMED 500mg N3
Ja ütles,et peame koos mehega neid jooma. eriti ta ei seletanud midagi,kui ohtlik see bakter võib olla,ainult ütles,et võib mõjuda kuusepõie peale,et tihti esile kutsuda vajadust pissile minna. aga kui ohtlik see mikroob võib mehele olla,ja üldse mis haigus see siis selline on?Ütles veel,et seda võis saada mingist organismis olnud põletikust või viirusest.
Vabandan,et ei oska paremini selgitada... lihtsalt arsti sõnul,tegu on antibiotikumiga,ja ei taha ennast topida igasuguse ravimitega,kui see vajalik ei ole. Tahtsin teie nõud kuulata!

2. Teiseks oli veel küsimus tabletide Diane 35 kohta,kas nad tõesti aitavad karvakasvu vähendada,ja kas nende koostis on teistsugune,kui teistel hormonaaltabletidel.? Kuidas nad mõjuvad?

Tänan väga ette vastuse eest!
Kõike paremate soovidega.

26 aastane naine

Arst vastas:

Maie Väli

dr Maie Väli

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik,Tähe ja Elite Erakliinik

Tere !
Kirjelduse järgi võis Teil tegemist olla klamüdioosiga, ureoplasmoosiga või mükoplasmoosiga. Kuna Teil esinevad kaebused sobiksid kõikide tekitajate kliinilise pildiga ja arst määras Teile piisavalt tugevat antibiootikumi, oleks mõistlik siiski see ravim ära tarvitada (samuti partneril). Lihtsalt niisama ei topi ükski arst antibiootikume sisse.
Diane 35 vähendab karvanääpsude tundlikkust endogeensetele meessuguhormoonidele ja sisaldab cyprotenool-atsetaati ( teised hormoontabletid sisaldavad kollaskeha hormooni). Niikaua, kui Te Diane 35 tarvitate, on Teie karvakasv pärsitud, ravi peaks kestma vähemalt 6 kuud. Soovitan samal ajal minna kosmetoloogi vastuvõtule ja vähemalt näo piirkonnast karvad eemaldada. Uued karvad, mis kasvavad on tunduvalt nõrgema struktuuri ja väiksema pigmentatsiooniga.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

akne ravi vs libiido

Kas on olemas akne vastu toimivaid tablette, mis samal ajal ei alandaks libiidot? Tarvitasin akne vastu Diane 35 tablette ja seksihuvi muutus olematuks... Ilma tablettideta jällegi tekib akne, mis paiksele ...

Vastas dr Aire Sekavin

Tere.
Võiksite kaaluda koos raviarstiga asendada Diane 35 Jeaninega. Jeaninel on samuti väga hea aknet allasuruv toime, samas libido pärssumine ei ole nii tugev.
Tervitades Aire Sekavin

Loe edasi

Diane 35 pillid

Alustasin Diane 35 võtmist tsykli (mensturatsiooni)esimesel päeval, mitmenda pilli järel tekib kindel rasestumisvastane kaitse-olen neid 9 päeva tarvitanud.

lucy

Vastas dr Aire Sekavin

Tere Lucy.
Kui olete tablette võtnud vastavalt instruktsioonile, on Teil rasestumisvastane kaitse olemas.
Tervitades Aire Sekavin

Loe edasi

diane 35

tere,kasutan tri-regoli kolmandat aastat,kuid nüüd tahaksin proovida diane 35,kuna mu näonahk on rasune ja probleemne.Kui lähen arsti juurde ja ütlen lihtsalt ,et tahan antibeebipille vahetada,kas siis ...

Vastas dr Aire Sekavin

Tere.
Rääkige oma murest (näonaha probleemid) oma naistearstile. Olen kindel,et ta soostub Teile välja kirjutama Diane 35 preparaati.
Tervitades Aire Sekavin

Loe edasi

Diane ja analüüsid

Tere!

Naistearsti kontrollil käin iga aasta ja günekoloogi seisukohalt ma võin ravimid tarvitada. Minu nahaarst ütles, et Diane võtmine paha ei tee kuna nahk on väga rasune ja aegajalt on ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Võite tarvitada küll rahusteid ja Dianet koos. Diane on tõhus ravim probleemse naha puhul.Võib olla oleks pidanud enne ravimi määramist määrama vereseerumis testosterooni sisalduse,aga kindlasti ...

Loe edasi

PCOS

Tere! Olen 28a naine ja mul diagnoositi PCOS sündroom. Pärast pooleaastast Diane tablettide kuuri näitas ultraheli, et tsüstid on ära kadunud. Kas peaksin ikkagi Diane kasutamist jätkama või võin nüüd ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Ma arvan,et siin oli tegemist lihtsalt polütsüstiliste ovaariumidega ,mis tulid nähtavale ultraheliga,mitte tõelise PCO sündroomiga.
Võite Diane kasutamise lõpetada ja siis on näha,kas menstruatsioonitsükkel ...

Loe edasi

Diane 35

Tere, olen 22a. ja votnud Diane 35 2 aastat, arst soovitas mul naonaha parandamiseks just neid tablette votta. Nuud on naonahk vaga ilus ja tahakin teada, kui kaua on soovitav Diane 35 votta.

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Kui olete huvitatud rasestumisvastasest toimest ja samal ajal heast efektist näonahale, on Diane-35 parim valik. Võite Diane-35 julgelt edasi kasutada, kindlat ajalist piirangut ei ole.
dr. ...

Loe edasi

diane 35

Tere,

Olen 30a, kasutanud beebipille peaaegu 3 aastat. Kõigepealt kirjutas arst mulle diane 35 (analüüse pole tehtud), siis võtsin logesti aasta ja nüüd jälle aasta diane 35, kuna diane sobib ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Võite julgelt võtta edasi Diane-35. Kui planeerite rasedust , katkestate pillide võtmise . Varem peab katkestama siis, kui tekivad kõrvaltoimed: peavalud või vererõhu tõus.
dr. Seemen

Loe edasi

Rasestumisvastased tabletid

Tere.

Kui hakata võtma bille Diane 35, siis mitme päeva pärast on kindel, et vahekorra tagajärjel rasedaks ei jää?

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Diane-35 tuleb hakata võtma esimesest menstruatsiooni päevast ja esimese nädala järel võib alles olla kindel rasestumisvastases kaitses. Esimesed 7 päeva tuleb kasutada kondoomi.
dr. ...

Loe edasi

Diane-35 ja teised ravimid

Kas Diane-35 võib kasutada koos depressiooniravimitega: Cipramil, Remeron, Xanax?

Kas nimetatud ravimid mõjutavad Diane toimet, või kas Diane tarvitamine võib mõjutada depressiooniravi kulgu?

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud küsija !

Päris üheselt on Teile keeruline vastata Teie haigusi tundmata.

Diane-35 on valikpreparaat androgeense fenotüübiga naistele nii hoidumiseks soovimatust rasedusest ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: