kas see on normaalne? 11.07.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Küsimus selles, et mul on kliitori juures sellised valged täpid, nagu kananahk oleks aga neil on selline valge pea ka otsas...nagu mingid pisvinnid ja proovisin pigistada (väga valus) tuleb sealt välja ka mingit ködi. Minu mäletamise järgi on need mul kogu aeg olnud, samas ajakirjadest vaatan...teistel nagu ei ole.
Ja tundsin ära selgitustest, et mul oleks bakt.vaginoos, ka terve elu omateada olnud.
Günekoloogi juures olen käinud teisel põhjusel (oli tõendit vaja, et ma rase ei ole) aga ta ei maininud, et mul midagi viga oleks, või ta ei saanudki aru kui ma ise juttu sellest ei teinud? Oleks siis vaja minna analüüse andma??
Murelik..

Arst vastas:

Katrin Seidelberg

dr Katrin Seidelberg

Günekoloog

Qvalitas Arstikeskus AS

Tere! Et selgust saada, kas on tegemist bakteriaalse vaginoosiga või mõne teise suguteede põletikuga, tuleb ikkagi minna analüüse andama. Siis saab ka järgi vaadata, mis "vistrikud" need on.
dr. Seemen

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Lööve pikiini piirkonnas

Kas see on normaalne või peaksin arsti poole pöörduma selle murega?

Urve Pappa

Vastas dr Urve Pappa

Tere

See ei ole normaalne ja soovitan pöörduda nahaarsti ehk dermatoloogi vastuvõtule.

Loe edasi

mure

ma ei tea päris täpselt, kas pöördun õige arsti poole, aga olen kuulnud, et günekoloogid kontrollivad ka rindu. nimelt ongi minu mure seotud rindadega - aeg-ajalt tuleb mõlemas rinnas (eriti paremas) ette ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Kui te võtate pille , siis rindade pingetunne on tingitud hormoonidest. Seega see on normaalnee. Günekoloog võiks siiski kontrollidas rinnad üle, siis oleks süda rahul. Dr Kadastik

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: