Viagra kasutamine koos ravimitega 01.07.19 / Meestearst

Külastaja küsib:

Olen sisuliseltviimased 10 aastat elanud tsölibaadis, kuna naine on kliimaksis ja keeldub resoluutselt seksist. Jättes moraali kõrvale, sooviksin oma sooritust parandada....on olnud sõbrannasid...
Vahest on munandid punnis, pinges...aga siiski ei soovi onaneerida!
Igapäevaselt üks tablett Triplixam 10mg/2,5mg/5mg ja Roswera 5mg
Kas tohin tarvitada Viagrat?
Ei suitseta juba 7a. Ei tarvita alkoholi 1,5 aastat
Püüan ülekaalu vähendada, esineb stressisöömist
Vererõhk vanuse kohta normis

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kahjuks ei saa ma retseptiravimite osas avalikult miskeid soovitusi anda. Kindlasti ei soovita ma kasutada mittelegaalseid ravimeid, mille ohutuse ja tarvitamisega seotud riskide eest mitte keegi ei vastuta! Erektsioonihäiretel on alati omad põhjused. Mõistlik oleks need tuvastada ja nende mõju minimaliseerida.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Viagra ja Antidepresandid

Tere Sooviksin teada kas Tohib võtta viagrat koos Antidepresantidega?? Hetkel Tarbin Paroxetini 20 Mg 1 tb päevas ja Vajadusel ka rahustit Xanax. ja nende rohtude mõjul erektsiooni häired. Kas on ok kui ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

30 aastane mees! Esmalt tuleks tegeleda oma probleemide põhjustega.
Viidatud ravil võib olla minimaalne mõju erektsioonivõimele. Kahtlustan, et siin on siiski miskid olulised organismi tasakaalu ...

Loe edasi

Süütu

Olen 26 aastane noormees. Endiselt ei ole olnud naisega suguühtes.
On olnud võimalusi, aga alati hakkan pabistama.
Lihtsalt nii hullult hakkan pabistama, et väike mees ei allu enam ja ei tõuse.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Umbes 20% meestel esineb seksuaaldebüüdi ajal teie omadega sarnaseid probleeme. Seega on see meil ülikooli meestekliinikus pea igapäevane mure lahendada. Seega aidata on võimalik. Alustame esmat ravimitega ...

Loe edasi

suguti ei jäigastu nagu varem

olen 19 aastane noormees ja elan seksuaalelu. nüüd aga väike mure. suguti ei jäigastu enam täiesti kõvaks. jääb kuidagi pehmeks. varem sellist muret polnud. mingeid valusid pole. läheb küll pikaks, kuid ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kõige lihtsam on kindlasti läbi teha ravikuur Viagra või sellega analoogsete ravimitega. Hea ja püsiva ravitoime saavutame sellise kuuriga enam kui 95% juhtudel. Samas on erektsioonihäire mehele alati ...

Loe edasi

Potentsihäire

Tere
Olen 46 aastane ja ülekaaluline. Kaks aastat tagasi oli mul infarkt, opereeriti südant. Peale infarkti on tekkinud mõnikord potentsihäired. Kas võin tarvitada potentsi tugevdavaid ravimeid ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjeldatud ravimid ja ka läbipõetud infarkt ei ole potentsiravimitele otseseks vastunäidustuseks. Kui sobivad, sii laske käia. Muidugi soovitan neid ikka arstitähega osta, sest mustal turul on kvaliteet ...

Loe edasi

viagra

Tere! Olen 47 aastane mees. Kasutan juba aasta viagrat ja väga tihti. Kas selle preparaadi kasutamine võib kahjustada minu tervist ja kuidas. Mis on esimesed tervisehäired. Kui kaua ma selle abil üldse ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Viagra, ega ka sarnaste ravimite kasutamine ei põhjusta sõltuvust ja vähemalt praeguste teadmiste järgi ei kahjusta kuidagimoodi ka tervist.
Arvestades teie noort iga soovitan siiski läbi teha korrektsed ...

Loe edasi

Ikka Viagra

Kasutan ravimeid CO-Renitec 10/25 2 tbl.päevas ja

Sotalol 80 1 tbl päevas

esimene on vererõhu alandaja ja teine vist südame rütmiregulaator.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kumki ravim ei välista otseselt Viagra tarvitamist. Kui teie (südame) üldseisund on hea, siis ei tohiks mingeid ohte olla.

NB! Lõpliku hinnagu peab andma arst, kes ravimi välja kirjutab.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: