Kuseteede valulikkus ja erektsioonihäired 24.10.12 / Meestearst

Külastaja küsib:

Ma olen 22aastane noormees. Mul on küsimus, äkki oskate abi anda.
Mul on tihti selline tunne, et põis on täis või valulik, aga pissihäda tegelikult pole. See on kestnud siin vaheldumisi aasta või juba rohkem. Kusemise algus on tihti vaevaline, pean nö ootama sobivat ja mugavat olukorda.

Ja üks asi on veel, mis häirib palju elukvaliteeti, et mul on tekkinud erektsioonihäired. Ma olin 3 aastat oma tüdrukuga püsisuhtes, siis ei esinenud kordagi sellised häireid. Tihtipeale oli lugu hoopis selles, et ma tahtsin liiga palju ja tihti. Nüüd olen aasta jooksul olnud mitu korda olukorras, kus väike mees ei erutu õigel ajal ja see ei tekita väga meeldivat tunnet. Ma olen ikkagi väga noor mees ja erektsioonihäired ei tohiks mind küll vallata.

Äkki oskate abi anda või suunata kellegi poole. Ei osanud tõesti abi kusagilt leida, aga probleem pärsib elukvaliteeti ja lahendus on vaja leida.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kirjeldate tüüpilist sugutrakti kroonilise põletiku - suure tõenäosusega prostatiiti pilti. Erektsioonihäired võivad olla seotaud sama haigusega. Kui need aga seotud suhte katkemise järgse perioodiga, siis võib olla oluline psühholoogiline komponent. Usun, et meestearstid Ülikooli Meestekliinikust saavad teid kenasti aidata. Tulge vastuvõtule!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Erektsiooni langus

Oluliselt tuntav ja vahekordamitte võimaldav erektsiooni langus

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Erektsioonihäired on kenasti lahendatad. Esmalt tuleb välistada probleemi soodustavad tervisemured. Tulge vastuvõtule!

Loe edasi

suguti

Tere . Minu probleem seisneb selles, enne vahekorda naisega suguti teatud hetkel kõvastub , kuid mitte piisavalt , kaasneb ka teatud vedeliku eritus. On väga ebamugav nii endal kui ka naisel kui suguti ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Erektsioonihäired on täna kenasti ravitavad. Välistada tuleks hormonaalsed kõrvalekalded ja olulisemad põletikud. Arvestades vanust, võib loota ka loomuliku erektriooni kvaliteefi paranemist. Tulge vastuvõtule!

Loe edasi

Erektsiooni häired

Erktsioon pole tugev ja kaob paari minutiga.On olnud lõikus 7-8aastat tagasi kubemesongi,mõlemalt poolt,kui elasin ja töötasin Soomes.Oli korralik lõikus teine õhtu olin kodus.Lõikuste vahe oli 1 aasta

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Usun, et operatsiooniga siin erektsioonihäiret seostada pole vaja. Olulisemad on vanus ja ka pikem paus (ilmselt oli nii?) seksis. Erektsioonihäired on tänapäeval kenasti korrigeeritavad. Tulge vastuvõtule!

Loe edasi

Erektsioonihäired

Tere,
Olen 30. aastane noormees ja pidevalt on minu probleemiks olnud erektsioonihäired. See on ka paarile suhtele saatuslikuks osutunud. Mida peaksin tegema ja mis ravimeid võtta, et tulevikus sellest ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui on pikad ja püsivad probleemid, siis tuleks vastuvõtule tulla. Seksuaalprobleemidel on sadu eri põhjuseid ja igaüks vajab veidi erinevat lähenemist.

Loe edasi

erektsioonihäired

Tere!
Selline küsimus:
Mul on seksuaalelu probleemid, erektsioonihäire- Enneaegne seemnepurse. Samalajal elan 1.5a aktiivset seksuaalelu.
Kas on äkki ise võimalik osta ravimeid selle ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Enneaegse seemnepurske ravi on võimalik. Ravimite saamiseks tuleb siiski vastuvõtule tulla.
Edu, Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: