soovitust saada/abi saada 12.11.22 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tervist.

On üks väike mure kus mu seksimaailm on veits veider.Sellesmõttes et kui satun oma naisega vahekorda siis mu (väike härras mees) ei tee muga head koostööd ehk vajub kiirelt ära või ei soovi üldse endast eriti märku anda ja jääb pool kõvaks ja vajub ära.Olen lugenud et see peenise pikendamine ei ole õige ega pole vaja vaid on vaja leida õige psüholoogi ja teha enda maailma korda et saaksin olla vahekorras 100%.
Saaksite soovitada kelle juurde ma pöörduks et saaksin oma peas kõik need asjad korda teha et ei tekiks mul enda naisega see mure et ma kaotan või nagu härras mees vajub ära.
Tõesti tunnen end tehniliselt igakord väga ebamugavalt ja tühjana sest ei süüda rõõmu tuua naisele samapalju nagu tema toob mulle.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Siin on paras segapudru- põhimure erektsioonihäire, siis kuskilt tuleb läbi peenise pikendamine...
Kirjeldate üsna tüüpilist psühhogeenset erektsioonihäiret. Selle mure lahendamise esimene etapp on tagada füüsiline kindlust erektsiooni osas. Ravib kõige paremini positiivne kogemus. Harvadel juhtudel on tõesti vaja ka psühholoogi kaasata.
Minu esmane soovitus on siiski meestearst, kes saab välistada soodustavad füüsilised põhjused ja ka tänapäeva ravimid on väga tõhusad püsiva kindluse saamiseks.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Munandid

Umbes nädal aega tagasi, katsudes munandeid, tundsin vasaku (ja hiljem uurides ka parem) muna all/taga esimest korda teadlikult midagi mis ma arvasin et oli “ Epididymis”. Alguses ehmusin, sest ei teadnud, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Noorte nõustamise vastuvõtt on meestekliinikus küllalt vabalt kättesaadav. Kirjelduse alusel suurt murekohta olla ei tohiks.

Loe edasi

Peenise pea põletik (balantiit)

Alates veebruarist on peenise pea otsas (kusitiava äärel) väike villilaadne asi. Herpese võiks välistada (on see ja ravimid olemas). Umbes kuu aega tagasi hakkas ka valu tekkima ja nüüd on ka peenise tagant ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kordan jälle, et kahjuks ei asenda pilt läbivaatust.
Antud pildi alusel ma miskit nõu anda ei oska.
Kandidale iseloomulikku pilti ma siin ei näe.
Aitab ikkagi arsti visiit ja komplekssed ...

Loe edasi

palun abi

tahaksime saada teist last ja esimesest on mõõdas 9 kuus ,aga naine pole veel rasedaks jään ud.äkki oleks võimalik abi saada.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tundub, et samateemalisele küsimusele just vastasin. Ärge liiast tormake...
Edu
MP

Loe edasi

munandid

kas munandi koti juha pikenemine ja laienemine ja ebameeldiv valu alakehas võibki olla veenilaiend..
Kui suurtel juhtudel (%) munandi veenilaiendeid opereeritakse..
või tavaliselt ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kõigepealt tuleb selgeks saada, mis haigusega tegu ja alles siis saab mõelda kuidas ravida ja kuidas ise ennast edaspidi aidata saate.
edu
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: