Plaanin rasedust, kuid see ei toimi 14.02.20 / Kehaväline viljastamine

Külastaja küsib:

kõrgenenud androgeenid
ja ma ei saa pikka aega rasestuda, ma ei tea selle põhjuseid

Arst vastas:

Aivar Ehrenberg

dr Aivar Ehrenberg

Günekoloog (ainult viljatusravi)

TÜ Kliinikumi Naistekliinik

Tervist,
androgeenide kõrgem tase üksi võttes ei ole tingimata mitterasestumise põhjus, kuigi riskitegurina tuleb see kõne alla küll. Kui Teil ei õnnestu rasestuda 12 kuu jooksul, pöörduge uuesti naistearsti vastuvõtule.
Terv,
AE

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Kehaväline viljastamine

Беременность, зачатие в 42 года.

Здравствуйте, мне 42 года, мы с мужем хотим забеременеть.Когда мне было 20 лет, были одни роды. С мужем живем половой жизнью 2 года, но беременности нет. Перерыв большой, но мы новая семья и хотим иметь ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Zdravstvuite,
V avguste otkrojutsja dopolnitelnyje prijemy, pravda ne dnaj, kogda imenno.
V ijulje ja otdyhaju.
AE

Loe edasi

Raseduste katkemine

Tere,

Meil on peres üks laps (sünd 2009).
Eelmisel aastal märts 2019 jäin rasedaks ja 7 nädalal rasedus katkes (lapse süda ei leitud), sel aastal 2020 juuni jälle sama teema.

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Vabandust,
vastan sellel veebiplatformil ainult kehavälise viljastamisega seotud küsimustele.
Terv,
AE

Loe edasi

Konisatsioon, IVF

Tere, juuni alguses tehti konisatsioon läbimööduga 1,9 cm ja sügavus 0,5 cm kuna HPV 16 oli positiivne. Paranemine on ilusti läinud verejooksu pole tekkinud. Augusti kuu seisuga IVF järjekorras. Ega see ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
meie kliinikus kulub esmasest vastuvõtust IVF protseduurini umbes 5 kuud ja küllap on mujalgi järjekord samasugune. Konisatsioon ei ole takistuseks.
Terv,
AE

Loe edasi

Glomerulonefriidi aja rase

Glomerulonefriit

Mure

Naine jäi rasedaks aga muretseb sest tal Glomerulonefriit.kas see seab ohtu tema elu v lapse.tal juba on üks laps.laps ise terve ja tubli.
Nii sooviks ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Jätan vastamata, kuna antud küsimus ei puuduta viljatusravi.
AE

Loe edasi

Rasestumine 41 aastaselt

Tere,

Olen peagi 42 aastaseks saamas. Soovime mehega pesamuna, oleme 3 kuud proovinud peale vaskspiraali eemaldamist loomulikul teel rasestuda. Hetkel ei ole see õnnestunud. Palusin naistearstil ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
soovitan pöörduda viljatusravi vastuvõtule, et arutada koos asjatundjaga täiendavate uuringute vajalikkust (sperma analüüs, munajuhade läbitavuse uuring).
Terv,
AE

Loe edasi

ei jää kuidagi rasedaks

Tervist.
Aasta aega pole kasutanud partneriga rasestumise vastaseid vahendeid. Kummalgi meil on laps, aga vot koos me kahekesi kuidagi pihta asjale ei saa. Mõlemad oleme 41-42 ja soovime pesamuna. ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
mitterasestumise peamine probleem näib olevat naise vanuses (munarakkude vananemises). Toidulisandite võtmisega ja eluviiside korrigeerimisega saab rasestumise tõenäosust mõnevõrra suurendada. ...

Loe edasi

Kunstlik viljastamine Turneri sündroomiga naisel

Tere!

Kas Turneri sündroomiga naist on võimalik kunstlikult viljastada ja kui on, siis kuidas see toimuks?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
jah, Turneri sündroomiga naist on võimalik kunstlikult viljastada. Teie puhul läheb tarvis doonori munarakke, mis viljastatakse Teie partneri seemnerakkudega ja siiratakse Teie emakasse. ...

Loe edasi

Ovitrelle enne punktsiooni

Tere

IVF ravi käigus on 01.06 kell 9:45 määratud punktsioon Ovitrelle pidi olema 30.05 21:45 kuid kogemata olin aega vaadanud valesti ja jäin Ovitrelle süstiga 12 tundi hiljaks. Kas see mõjutab ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
vabandust, et ei vastanud varem. Usun, et saite infot oma arstilt, kui läksite punktsioonile.
Terv,
AE

Loe edasi

Hormoonide määramine

Tere!

Ovulatsioonide ja menstruatsioonide spontaansel puudumisel võtan regulaarselt Duphastni ja Estrofemi. Seljataga nüüd 2 IFV siirdamist, rasedust ei ole tekkinud. Esimene siirdamine oli ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
mul ei sobi kõrvalt nõu anda, mida võiks teistmoodi teha, kuni pole saanud haiguslooga tutvuda. Usaldage oma arsti ja viige protsess lõpuni. Kui soovitud tulemust ei saavuta, võime kohtuda ...

Loe edasi

Kunstlik villjastamine

Kas praeguse eriolukorra ajal on mul võimalik üldse kasutada enda kûlmutatud embrüd? Ja kui pikk oleks sellel järjekord?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
mis puutub meie kliinikusse, siis külmutatud embrüote siirdamine on võimalik, järjekorda ei ole.
Terv,
AE

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: