Rasvkasvaja silma sisenurgas 22.04.20 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere,

Vasakul silmal silma sisenurgast natuke ülevapool on rasvkasvaja. Mis muudkui kasvab suuremaks. Häirib jubedalt, kuna on sellises kohas. Valu ei tee, aga on kole. Nüüd avastasin, et teisele silmale tuleb ka rasvkasvaja. Millest need tulevad ja kuidas neid eemaldada saaks?

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere ! Ainult Teie kirjelduse järgi ei saa otsustada, kas tegemist ikka on rasvkasvajaga või on tegemist mõne teist tüüpi naha/naha-aluskoe uudismoodustisega. Et koroonaviirusest tingitud töökeeld on lõppenud, soovitaksin Teil leida aega konsultatsioonile-minekuks mõne plastikakirurgi või ka näiteks silmakirurgi poole. Ainult nii saab otsustada, millega on tegemist ja milline on parim ravi-meetod. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

rasvkasvaja

Tere, küsimus järgmine:
Soovikin suurendada rindu, kuid mul on vasakus rinnas kaks kasvajat, väidetavalt rasvkasvajad. Mammograafiat tehtud ei ole, küll aga ultraheli uurinduid. Kasvajad on olnud ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lugupeetud K.T. Soovitan siiski teha täpsustavad uuringud kasvaja iseloomu ja suuruse hindamiseks enne operatsiooni planeerimist ja alles siis otsustada rindade suurendamise osas. Lugupidamisega Dr. Peep ...

Loe edasi

rasvaimu

Lp. dr Pree
Olen 19 aastane tüdruk, kellel on probleem alaseljal oleva padjakesega.Ma ei saa kitsaid riideid kanda,ebamugav kui mingi kühm.Arst ütles, et sinna koguneb rasv.Selle läbimõõt on u 10 ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! kahjuks ei saa Teie kirjapõhjal täpselt otsustada, kas tegemist on piirkondliku rasvkoe üldise rohkusega või on tegemist rasvkasvaja e. lipoomiga. Seega on õige vastuse saamiseks ikkagi vaja tulla/minna ...

Loe edasi

rasvkasvaja

Kõhul on 3-4 cm läbimõõduga muna mille üdkirurg ütles rasvkasvaja olevat ja pahandas, et mis ma sellist tühist asja talle näitama lähen. Soovitas mul selle eemaldamist, mitte kirurgiliselt vaid..... no ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Rasvaimuga tegelevad Tallinnas küll kõik litsenseeritud plastikakirurgid. Rasvkasvaja e. lipoomi korral on rasvaimu meetodi puhul suurem tõenäosus retsidiveerumisele e. taastekkele kui tavalise operatsiooni ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: