kortsus kõht 29.01.02 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

lugesin eestpoolt, et kui kõht on väljaveninud nahaga ja ees on "kottpõll", siis seelle korrigeerimine nõuab suurt lõikust ja maksan 34600.

Minu kõht on normaalse kujuga ja ka naba on täitsa omal kohal... aga nahk venis raseduse ajal VÄGA välja kõhupealne nahk on nagu 100 aastasel. Mis selle korrigeerimine maksaks ja kui suur lõikus see on.

Teine probleem on mul ka: Olen lapsestsaati olnud siniste silmaamustega. Nüüd, vanusega (37) on see vaid süvenenud. Simaalusest piirkonnast on rasvkude täiesti kaudunud ja seetõttu siis silaalused ka peenekortsulised. Kas silmaamust raskudet ei ole võimalik asendada sinna Artecolli vm süstides

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere!

Kõhu osas saab täpse hinna öelda see konkreetne kirurg, kelle juures Te operatsiooni planeerite ja sedagi alles pärast ülevaatust.

Tumedatest silmaalustest: arvan et Artecolli süstid ei pruugi olla ainuke ja parim lahendus, võiks ehk mõelda ka oma rasvkoe süstimisele silaalustesse piirkondadesse.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Rippuvad käsivarred

Tere.
Vaatamata vanusele,tahaksin, eriti suvel, kanda maikasid, toppe jne. Aga hirmsasti häirivad mind minu kortsus ja rippuvad käsivarred. Kas sealt ei anna seda rippuvat nahka ära lõigata (käsivarre ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere !
Õlavarte plastilised operatsioonid on täitsa mõeldavad. Meie kliinikus selliseid operatsioone paraku ei tehta. Soovitaksin uurida teistest esteetilise plastilise kirurgiaga ( ilukirurgiaga ...

Loe edasi

Venitusarmid

Tere Lp. Dr.
Olen 25 aastane kahe lapse ema.Rasedustest on mul jäänud palju venitusarme.Õnneks pole mul probleemi sellega,et kõhunahk oleks lõtv või kortsus kui muret teevad ainult venitusarmid.Tahaksin ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Piret. Venitusarmide kirurgiline ravi ei ole mõeldav, soovitaksin ikkagi nahka toitvaid-pigutavaid kreeme, massaaži jt. ilusalongide protseduure probleemi leevendamiseks. Lugupidamisega, Dr. Peep ...

Loe edasi

KÕHT

Palun öelge kui palju maxab sünnitusjärgse kõhu korrigeerimine(operatsioon)kui see on kortsus ja natuke välja veninud?
Kriss

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Kriss! Meie kliinikus maksab üldnarkoosis tehtav kõhuplastika operatsioon 38 100 krooni. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

Kõhunaha korrigeerimine

Lp. dr. Pree
Minu mureks on kõhunahk, millele kahe väikese vahega raseduse tõttu on tekkinud tohutu palju naharebendeid. Isegi praegu, mil sünnitusest on möödas 2 kuud ja üleliigsid kilosid on 20, ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lugupeetud kahe lapse ema Tallinnast! Kui pärast kehakaalu normaliseerumist on kõhunahk lõtvunud, ei julgeks Teile midagi muud peale kirurgilise korrigeerimise soovitada. Operatsiooni ees on meil kõigil ...

Loe edasi

keisrilõike arm

Kas keisrilõike armi saab eemaldada või korrigeerida. op oli 1,5 aastat tagasi, kuid lisaks suurte pistejälgedega armile on kõhunahk täiesti deformeeritud ja kortsus.

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Saab ehk ikka, kuid ilma seda armi nägemata ei oska midagi täpsemalt soovitada. Leidke aega plastikakirugi külastamiseks! Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

Kõhunahk ebaühtlane

Olen 30-aastane. 9 aastat tagasi raseduse ajal tundsin kõhu ülaosas nahas teravaid valusid, mis vahel silme eest mustaks võttis. Selline valutav nahk oli kogu raseduse aja. Peale sünnitust saavutasin küllalt ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lugupeetud K,

Kahjuks ei saa Teie poolt kirjeldatu põhjal anda vastust parimate võimaluste osas. Peab siiski enne nägema, millega on tegemist: - kas naha, naha-aluse rasvkoe või siis kosmeetiku ...

Loe edasi

huuled

Tere! Sooviksin muuta oma huuli täidlasemaks, olen ajakirjandusest lugenud, et on võimalik saavutada ka püsiv tulemus, kasutadaes preparaati artecoll. Kuidas te seda kommenteerite?

Tänan!

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere!

Ajakirjandus ei valeta!

Tõesti sisaldab preparaat Artecoll süstimiskohalt mitteimenduvaid osakesi ja seega jäävat efekti. Kuna Te küsite minu arvamust, siis: soovitaksin ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: