verevalum huulel... 16.06.08 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

elukaaslane keeras öösel külge ja sain kogemata tema küünarnukiga pihta , ning nüüd on huulel verevalum.Kuna juba nädalalõpus on üks tähtis üritus , kus pean esinduslik välja nägema siis on väga oluline , et saaksin seda kiiresti ravida.

Verevalum on 1cm x 1cm, veripunane, algselt tundus , et huul on lihtsalt verine,et pühiks lihtsalt vere ära , aga selgus et veri on naha all(nagu verevill).paistetust ei ole või on aevvu märgatav.

Kas on mõni protseduur või ravim , millega verevalumi kohta määrida ja millest abi oleks?
Kas on mõtekas verevalumi peal olev nahk kuidagi katki teha ja veri välja lasta?
Internetist leidsin sellise ravimi kirjelduse nagu Mirralgin http://www.mirra-luxe.ee/cgi-bin/form.cgi/357est?bid=32
kas sellest võib abi olla?

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere! Apteekides on müügil mitmeid verevalumite imendumist kiirendavaid Hepariini-sisaldavaid salve ja kindlasti oskavad apteekrid neid soovitada (k.a. salv Mirralgin). Arvan, et see verehüüve on praegu liiga "paks", et nõelaga sealt midagi välja saaks imeda. Paraku soovitaksin siiski varuda kannatust ja verevalumi sinakust meigiga varjata. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

huule traumatoloogiline arm

Tere.Minu naine kukkus libedaga, mille tõttu on huulel väike arm-tükki väljas ei olnud.Oleks nagu liigliha. kas sellist armi on võimalik korrigeerida.

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Ilma armi nägemata ei saa küll vastata, kas korrigeerimis-operatsiooni teha saab ja kas tulemus ikka on eeldatavasti palju parem. Kui arm on alles "värske", siis tasub kindlasti veel ka oodata, sest ...

Loe edasi

probleem ninaga

mu ninal on verevalum ja ma tahaksin sellest lahti saada. Ma pean minema peole ja ma ei taha näha välja tobe. Mida ma peaksin tegema?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Soovitan verevalum peita meigiga. Dr. Peep Pree

Loe edasi

arm huulel

tere dr. Pree
mul on jäänud kukkumise tagajärjel arm (liigliha) huulele ,kas seda on võimalik eemaldada ja kui palju selline asi maksma läheks?


ette tänades
mihkel

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Mihkel.
On võimalik küll. Hnd sõltub konkreetsest armist ja iga arsti hinnakirjast (meie kliinikus ehk 2500 - 3500 krooni). Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: