näoplastika 16.08.07 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere.

Olen noormees, kellele on mureks tema näo kuju deformatsioon peale operatsiooni kiirabis. Enam kui aasta tagasi oli mul ninast paremal pool põletik ja parem pool näost oli tugevalt paistes. Sooritati opratsioon, et eemaldada põletikukolle. Näonahka tehti ca 1 cm lõige.

Pool nädalat peale operatsiooni käisin kontrollis ja siis avati ka haav uuesti ja konrolliti ega põletikust pole midagi järgi jäänud. Ei tea, kas see tuli sellest hiljem uuseti avamisest, aga mu paremale näopoolele nina kõrval (vastas) tekkis naha alla tahkjas moodustis, ca 1cm läbimõõduga; mitte lõike kohale, vaid naha alla, kus oli tampoon? sees. Tundub, et ka see on ajaga suurenenud, sest algul tundus see väiksem.

Mind häirib tugevalt, et mu nina on "paistes", sest seda on näha nii piltidelt kui ka igapäeva elus.

Sooviksin teada, et kas mul on võimalik lasta perearstil end kirurgile saata, et mu nägu korda teha või on seda võimalik teha vaid erakliinikus? Millised on ohud probleemi mitte kõrvaldamisel?

Ette tänades.

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere ! Kindlasti on perearstil võimalus Teid suunata näo-lõualuukirurgi vastuvõtule ( Tartus või Tallinnas). Selle tihke moodustise olemuse ja edasise soovitava ravitaktika üle mina krja teel kahjuks küll otsustada ei saa. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

näoplastika

Tere!

tahaks teada saada, palju Teie kliinikus keskmiselt maksab näoplastika ja ninaplastika (eraldi) operatsioon?



Aitäh,

Helga Tartust

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Helga Tartust,

Näo-kaela tõstmis-pingutus-operatsioon maksab 32 400 krooni. Kuna ninaplastika võimalusi on mitmeid, on erinevad ka hinnad: 20 000 kuni 35 000 kroonini. Soovi korral saate ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: