traumaarmid 3 06.11.06 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere

Samuti oleksin huvitatud teie seisukohast vedela lämmastikuga kõrvetamise suhtes. Ühe nahapinnalt väljatungiva ja kiirelt kasvava, pehme punase koega, peene terava liigliha "orgi" nullis üks kõrvetamisseanss igatahes edukalt. Ravikosmeetik soovitas kõrvatamist iga nädal teha, üks plastikakirurg soovitas ka, teine aga ei pidanud seda üldse tänapäevaseks raviviisiks. Praegu kipub armi ühes kõige rohkem vigastatud kohas tihke lai poolläbipaistev armimass nahapinnast üsna kiirelt, päevadega kõrgemale tõusma, kas selle kasvu ei oleks mõistlik külmutamisega takistada ? Algul täitis see mass süvendeid ja moodustas sileda pinna, nüüd aga tungib juba ebaühtlaselt kõrgemale ja ma ei tea, mis tal plaanis on.

Silikoongeeli jms tarvitan loomulikult, aga erilist revolutsioonilist mõju sel pole.

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere veelkord! kindlasti ongi erinevate spetsialistide kogemused erinevad. ka minul ei ole isiklikku kogemust lämmastikravi osas, kuid kindlasti on selle sügavkülmutuse mõju momentselt efektiivsem kui silikoon-geelil. Raske aga öelda, millised on ikkagi need Teie pärilikud eelsoodumused armkoe vohamiseks - ja seda pean ma ikkagi kõige aluseks. Tervitustega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

traumaarmid

1) Kuu aega tagasi oli mul ulatuslik näotrauma, nt alahuul rebenes lõuaotsani, tulemus näeb küll hetkel algseisu arestades väga viisakas välja. Siiski on näha, et armkude alles kasvab ja loomulikult ei ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Kindlasti on erinevate spetsialistide arvamused ja kogemused armide ravis erinevad. Mina soovitaksin kindlasti alustada/jätjata silikoon-geeli Deramtix kasutamist armi piirkonda ja seda vähemalt ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: