eemaldatud sünnimärk ja solaarium 23.09.06 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere! Nahaarstile ei saa küsimust esitada, esitan siis siia. Maikuus lasin eemaldada enda soovil kõhult sünnimärgi, mis oli korras, normaalne, kuid häiris mind siiski ja see pehme sünnimärk asetses suht rinnahoidja all ka. Kuidas on näidustatud solaariumis käimine? Olen nüüd mõned korrad käinud.
Vastukaja ootama jäädes!

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere! Mina soovitan operatsiooni-järgselt 6 kuu vältel armi päikse-kaitse kreemiga (UVF 40 - 60) katta. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Eemaldatud sünnimärgi haav

Tere!

Mure mul selline, et 4 kuud tagasi eemaldati mul rinnalt nahast kõrgem sünnimärk. Haav pidi 2-3 kuuga ilusaks minema. Minu oma on endiselt punane ja väga nähtav, aga see selleks. Probleem ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Kristi! 4 kuud vana arm võibki veel punetada ja kõvem ja kõrgem olla. Siiski soovitan arstile näitama minna, ehk on mingi täiendav ravi mõttekas! Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

ebameeldivad sünnomärgid

Tere! Minu probleem seisneb selles,et mul on kokku kolm ebameeldivat sünnimärki,millest ma tahaksin võimalikult ruttu vabaneda-kaks neist asuvad näol(mõlemad nahapinnast pisut kõrgemad) ja üks põlvel(suur ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere!

Naha healoomuliste pigmentkasvajate e. sünnimärkide opereerimise korral on küllaltki tõenäoline, et jääb arm. Kui sünnimärk on piisavas ulatuses eemaldatud, siis hilisemaid probleeme ...

Loe edasi

sünnimärk

Kui sünnimärk eemaldatakse, kas siis tehakse n.ö. igal juhul ka eemaldatud koetüki histoloogiline (tsüstoloogiline) uuring . Patsient ei oska arstilt vajalikke uuringuid küsida, kas võib loota sellisel ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Teile vastates pean alustama sellest, et minu arvates tasuks arsti usaldada ja uskuda. Kui kirurg on oma kogemuse põhjal veendunud, et tegemist on healoomulise pigmentkasvajaga, ei pea seda alati ka histoloogilisele ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: