Sünnimärk või punn ninal 13.03.05 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere!
Aastaid tagasi tekkis nina peale väike punn, alguses arvasin et on lihtsalt mädakas ja sai tulemusteta pigistatud. Ükskord talvel külmaga hakkas sügelema ja kindaga hõõrudes sai vigastada nii et hakkas veritsema. Veritses teine päris mittu tundi ega tahtnud hüübida.
Aastatega on väike punn suuremaks kasvanud ja sarnaneb sünnimärgile. Punn on praegu väikse riisitera suurune, naha värvi kuid natuke punakam.
Uurisin siin natuke netis kus selliseid ilukirurgilisi teenuseid pakutakse, kuid päris täpset vastust oma küsimusele ei leidnud.
Kas PISIKASVAJATE EEMALDAMINE diatermogogulatsiooni või krüoteraapia teel on minule sobilikud ja mida need peene nimega meditsiinilised terminid endast kujutavad. Kas on äkki vajalik kirurgiline sekkumine.
Kuidas oma probleemist vabaneda ja kuhu soovitaksite pöörduda.
Lugupidamisega Andres

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Lugupeetud Andres! Teie kirjelduse järgi arvan, et diatermokoagulatsioon on sobivam kui krüoteraapia. Soovitan minna selle arsti vastuvõtule, kes sellist teenust pakub. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Arm ninal

Tere!

Käisin aasta aega tagasi ninalt sünnimärki eemaldamas dr. Tatjana Raie juures ning nüüdseks on ninal nahast madalam arm sellest järgi. Kas sellise armiga on midagi peale hakata või mitte?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Ainult foto põhjal on raske otsustada, kas armiplastika-operatsioon muudaks selle armi ilusamaks-peenemaks, kuid arm jääks igal-juhul. Tasuks ehk minna plastikakirurgi personaalsele konsultatsioonile ...

Loe edasi

Vigastatud sünnimärk

Tere,

Avastasin enda näol ühe punni. Millegipärast tundus see poorina ja hakkasin seda ei tea miks tõmbama. Hiljem tundus,et järsku on mõni putukas sees (puuk) nii et nokkisin seda veel. ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Ei ole õige kirja teel kirjeldatu põhjal diagnoosi ja edasise vajaliku ravitaktika üle otsustada. Seetõttu soovitan Teil pöörduda kas naha-arsti, onkoloogi või plastikakirurgi vastuvõtule. Lugupidamisega, ...

Loe edasi

probleem ninaga

mu ninal on verevalum ja ma tahaksin sellest lahti saada. Ma pean minema peole ja ma ei taha näha välja tobe. Mida ma peaksin tegema?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Soovitan verevalum peita meigiga. Dr. Peep Pree

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: