unistus ilusatest rindadest 16.02.05 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere! Oleksin tahtnud enne suve Teie juures ära käia, kuid üllatuseks pean veel pool aastat ootama. Minu tütreke on saamas aastaseks ja otsustasin rinnaga toitmise lõpetada. Kuid kui pole rinnas piima, pole ka rinda mida rinnahoidjasse panna. Kuid suvi ju tulemas. Kas tõesti peab nii pikk vahe jääma? Kas enne vähiuuringut on vaja konsultatsioonis käia? Kas konsultatsiooni ja opi saab samal päeval ka teha? Olen Tallinnast ja päris pikk tee edasi-tagasi sõita. Kas Te nädalavahetustel ka opereerite? Kas tilgakujuline silikoon jääb loomulikum? Vastust huviga ootama jäädes Murelik Tallinnast

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere lugupeetud pr. Murelik Tallinnast. Kahjuks ei ole minu arusaamade järgi mõttekas ega õige konsultatsiooni ja operatsiooni ühel päeval teha, sest ega rinnasuurendusoperatsioon ei ole küünte lõikamine, vaid ikkagi tõsine kirurgiline operatsioon võõrkehade Teie organismi siirdamisega ja seda loodetavasti pikkadeks aastateks. Pean õigeks, et imetamise lõpetamise ja operatsiooni vahel oleks ikkagi teatud aeg, et imetamise-järgne rind lõplikult "maha rahuneks", et siis õige otsus proteeside suuruse ja mudeli-valiku üle teha.
Nädalavahetustel ma reeglina ei opereeri, vaid puhkan, et siis tööpäevadel korralikult kvaliteetset tööd teha. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

rindade taastamine

Tere
Olen 35 a naine. 5 a tagasi opereeriti rinnavähk-tehti mastektoomia. olen järjest sagedamini mõelnud rinna taastamisele.sellise asja puhul on vajalik korda teha mõlemad rinnad, et nad saaksid ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Lisaks teie poolt kirjeldatud rinnataastamisoperatsioonile proteesidega kasutatakse plastilises kirurgias ka operatsiooni-meetodeid, kus rinna maht ja kuju taastatakse naise enda kudede abil. Selliste ...

Loe edasi

rindade korrigeerimine

Tere,

Sooviksin teada, kas on võimalik korrigeerida ka nibusid. Peale kolme lapse imetamist on minu väikestest rindadest järele jäänud vaid väljaveninud nibud. Häbenen seda väga. Rinnaoperatsioonide ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere, kartlik küsija. Kindlasti saab suurendada ka väga väikest, "peaaegu olematut" rinda. Normaalmõõtmetes proteesid on reeglina sama hinnaga, vaid väga suured nn. eritellimus-prteesid on oluliselt kallimad. ...

Loe edasi

rinnad

Tere. Olen 35aastane kõhna kehaehitusega naine. 1,5 aastat tagasi sünnitasin 3-nda lapse ja toitsin last rinnaga 9 kuud. Nüüd on rindadest alles jäänud naha ribad. Kas on võimalik veel midagi taastada ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Õnneks võib küll vastata, et alati on võimalik "midagi taastada", kuid millised operatsioonimeetodid soovitud tulemuse võiksid anda, saab otsustada ikkagi vaid plastikakirurgi konsultatsioonil. Lugupidamisega, ...

Loe edasi

rindade suurendamine

Tere,

kui soovin lasta oma rindasid suurendada, kas ja kui palju peaks olema möödas imetamise lõpetamisest?
Kas on takistuseks, kui rindadest vähesel määral ikkagi piima tuleb?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

tere Sigril! Rinnasuurendusoperatsiooniga soovitaksin oodata vähemalt kuus kuud imetamise lõpetamisest, et rinna iseeneslik kuju ja mahu taastumine oleks lõppenud.
Kuna mõni tilk piima võib rinnast ...

Loe edasi

BIOGEEL RINDADES

tere,



kas pärast biogeeli eemaldamist rindadest(eemaldatud dr. raudsepa juures) on mõeldav rindade suurendamise operatioon Teie kliinikus)

ette tänades,

marju

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Marju,

Absoluutset "JAH" sõna ei julge ilma Teid ja pärast Biogeeli eemaldamist tehtud rindade ultraheli uuringu vastust nägemata öelda, kuid üldiselt need asjad tõesti nii käivadki.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: