Stressihormoon 10.05.20 / Endokrinoloogia

Külastaja küsib:

Kas Duphastoni kasutamine võib muuta kortisooli näidu ebatäpseks?
Milline võib olla põhjus, et 23.00 vereproovis kortisool on üle normi ja hommikune kella 6.00 näit jääb normi vahemikku ja järgmisel hommikul 1mg deksametasooni testiga see suprimeerus.

Arst vastas:

Anu Ambos

dr Anu Ambos

Endokrinoloog

SA PERH Mustamäe korpus

Tere!
Jah, võib küll. Kui supressioontest andis normitulemuse, on hüperkortisoleemia siiski väga ebatõenäoline.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Endokrinoloogia

IVF-i järgsed probleemid

Tere.
Olen neljakümnendates ja lapsesooviga seoses süstisin 15 päeva kõhtu Gonal F preparaati. 16. päevast kuni 25.novembrini 180mg progesterooni vaginaalselt(Crinone salv). Pesastumist ei toimunud ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Teie küsimus on vastatud teisel meiliaadressil.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: