Suur mure ! 23.04.04 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere! Perearst ja allergoloog mind aidata ei osanud. Töötan piirkonnas kus põletatakse sageli prügi.Ilmselt on ümbruses ka ettevõtteid kust vahel mingit keemiat välja imbub.Mul tekib terve rida häireid alates pearinglusest,kuni tajuhäireteni välja.Silmad ja kurk hakkavad kipitama juba kerge kärsalõhna peale.Kui põleb midagi konkreetset,tunnevad ka seda teised.Vahest aga levib vaevutuntav kirbe lõhn ,mida peale minu keegi ei tunne ja ka ei kurda.Siis tulevad külmavärinad,kõrvades ja peas tekib surumistunne ja käed hakkavad värisema.Kas minu ainus võimalus on vahetada töökohta või leidub mingit rohtu?Kas sellised häired võivad närvisüsteemile jäädavaid kahjustusi tekitada?Olen naine,37a.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Tuleks konsulteerida psühhiaatriga.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

lapsel on peas tsüst

asub see tsüst kusagil ajuripatsi juures, (mingi käharnääre või midagi sarnase nimetusega)tekitas arvatatavasti poisile varajase puberteedi, mida peaks veel sellega seoses teadma? mure ju suur.
anni

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Hea Anni
Küsige kõike asjasse puutuvat arstilt kes saatis ajuuringule ja on arvatavasti pilti näinud.
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Beebil suur lõge pinges

Tere

Meil mure järgmine. Tütar 6 kuune õigeaegselt sündinud ja oleme temaga mitmeid kordi neuroloogi vastuvõtule käinud. Alguses tundus, et arengus maas, siis käisime tihti kontrollis, aga ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik, et on tegemist koljusisese rõhu tõusuga. Põhjuseid võib olla mitu seepärast tuleks kindlasti pöörduda uuesti lasteneuroloogi poole , kes vajadusel määrab täiendavad uuringud.

Dr. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: