Suguhaigus? 21.10.17 / Meestearst

Külastaja küsib:

ere, olin prostituudiga vahekorras 2 nädalat tagasi Indoneesias kondoom purunes peale seda sai kohe ka vahekord katkestatud ,kui selle avastasin, Hetkel on ,aga palavik 3 päeva olnud köha,nohu ja nüüd siis avastasin peenise servalt sellise punetuse ei oska isegi aimata millega võib tegu olla hetkel olen Austraalias ja ei ole võimalust nii pea Eesti tulla,et asja uurida HIV ma väga ei taha uskuda,et nüüd külge sain ,aga midagi muud on nüüd kindlasti küljes

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Jah- siin pilt olemas. Vastus siiski sama. Välistama peab kindlasti süüfilise. Kui kliinikusse lähete, siis soovitavalt 24 tundi peenist mitte pesta, siis saab ka tavamikroobide uuringu kohe ära teha. Senimaale on oluline korralik hügieen - pesta leebe seebiga kaks korda päevas. Ehk taandub ise. Palavik võib troopikas tabada väga paljudel eri põhjustel.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Trichomonas vaginalis DNA

Tere

Kirjutan seoses raseduse alguses avastatud haigusega Trichomonas vaginalis DNA.

Teised näidud olid kõik korras, mingeid vaegusi ma ei tundnud.

Olen olnud 3 ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Looduses on kõik võimalik. Rasedus muudab naise immuunsüsteemi ja seeläbi võib muutuda ja enamasti ka muutub tupe mikroobne kooslus. Mõned seni suikeseisundis mikroobid võivad aktiivsemaks muutuda.
Loe edasi

Mure peenisega

Pärast kaitsmata vahekorda, tekkisid peenisele punased täpid, tänaseks on need muutunud justkui pisikesteks villideks. Algul veidi sügeles, kuid tunnen, et on paremaks läinud. Kas peaksin muretsema suguhaiguse ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui oli kaitsmata vahekord, ilmselt mitte püsipartneriga, siis tuleks alati ennast põletiku ja suguhaiguste riski suhtes testida.
Antud juhul on näha selget põletikureaktsiooni peenisel. Soovitan ...

Loe edasi

Põletav tunne keele otsas

Olin nädal aega tagasi vahekorras naisega.
Kasutasin küll kondoomi aga olen üsna kindel, et naise keel puutus enne peale panemist kondoomi sisemist poolt, mis on vastu peenist.

Kolm ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Soovitan pöörduda oma perearsti poole.
Tema saab kõik teie mured üle vaadata ja lahendada. Vajadusel suunab edasi sobiva spetsialisti juurde.

Loe edasi

Peenise pea

Tervist, olen 24a meesterahvas ja kirjutan teile Austraaliast. Nimelt selline mure, et kuskil 2 kuud tagasi pärast kaitsmata vahekorda märkasin peenise pea otsal pisikese punaseid täppe mis olid korrapäraselt ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Üldjuhul soovitangi spetsialistide juures oma probleeme lahendada. Üldarst kahjuks kõiki (meeste) muresid lahendada ei suuda. Vaadates kirjutatud ravimeid, siis on teile kirjutatud üks hormoonkreem, mis ...

Loe edasi

Erektsioonihäire

Tere. Probleem tekkinud aasta tagasi.Olin 27.a. abielus ja nüüd lahutatud. Kuna viimastel aastatel olid suhted sassis, siis puudus ka seksuaalelu. Viimane vahekord oli eelmisel sügisel (mitte oma abikaasaga) ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kindlasti saab süsteemi tööle!
Selleks oleks vaja vaid meestearsti vastuvõtule jõuda.
Mida vanemaks mees saab, seda enam hakkavad pausid seksis võimekusele negatiivset mõju avaldama.
Vanusega ...

Loe edasi

Kustipõletik

Kusiti ots punakas ja kohati kipitab. Tehtud on suguhaiguste test nii vatipulgaga kusitist kui ka uriiniprooviga. Leitud ei ole midagi. Probleem seisneb selles, et mingil perioodil päevast ajab urineerima ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks pole võimalik nii keerulisi haigusjuhte pooliku info alusel nõustada.
Pildi alusel midagi erilist ei näe. Verevarustuse eripära ehk vaid.
Mida soovitaksin - siin peab järk järgult välistama ...

Loe edasi

chlamydia trachomatis

Märtsikuu keskpaigas tekis mul kipitus urineerimisel.
Maikuus läksin uroloogi juurde (Medicum), et teha suguhaigustesti.
Tegin suguhaigustesti ja tulemusi saamata, määras arst mulle Ciprinoril ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kindlasti tuleb teil ravijärgne klamüüdia kontrolltest ära teha!
Munandimanuse põletikust tekitud paistetuse taandumine võib aega võtta mitu kuud.
PSA tõus näitab, et teil on ka oluline eesnäärmepõletik. ...

Loe edasi

sperma

Seemnevedelikus oli verd, uriin on puhas, mingeid valusi pole olnud. Olen abielus 30 aastat, 2 täiskasvanud lapse isa, suguhaigusi põdenud ei ole. Potensiga on aprillis-mais olnud probleeme.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Veri spermas + uus potentsi muutus viitavad esmajoones mõtlema eesnäärmepõletiku suunal. Tuleks siis alustada vastavat haigust tuvastavate/välistavate uuringutega ja lisaks teeksin ma kindlasti omakäeliselt ...

Loe edasi

Sperma

Sperma on kohati kollakate sültjaste tükkidega, millega võiks olla tegu? Alguses arvasin, et asi läheb üle, kuid pole läinud. Olen liikuv ja toitun tervislikult - joon samuti palju vett. Kas probleem on ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi alusel täiesti normaalne sperma. Mida pikem on olnud vahe viimasest seemnepurskest, seda enam on seal sees kollakamat želeejamat, vahel (vahetult peale seemnepurset) suisa tükilist materjali. Sperma ...

Loe edasi

Peenis

Tere.sain teilt vastuse aga millest võib tekkida kusemishäire sisemine põletik või eesmaha põletik.ja kas see on nakkav sugulisel teel?naine käis ka günekoloogil,tema kardab selliseid suguhaigusi.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Põletiku puhul soovitan ma niikuinii seksi ajal kaitsevahendit kasutada. Esmalt tuleb aru saada, mis on teie probleemide aluseks. Eesnäärmepõletiku diagnoosiks on siiski vajalik teha kas eesnäärme sekreedi ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: