Moodustis peenise peal - peenise vähk? 22.12.11 / Meestearst

Külastaja küsib:

Peale seksuaalvahekorda päev-kaks hiljem märkasin, et on tekkinud peenise peale väike must paar millimeerti suurune asi. On ka väike haav peenisel, aga mis hakkab juba paranema. Algul tegi ka natukene valu.
Kas peaksin muretsema? Kui jah, siis kuhu poole pöörduma?


Ette tänades.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kui probleem tänaseks kadunud, siis muretsema ei pea. Igaks juhuks tasuks ehk suguhaiguset uuringud ära teha. Teie vanustele on testid Ülikooli meestekliinikus tasuta. Edaspidid soovitan seksuaalelu elades kaitsevahendeid kasutada.
Kui probleem püsib, siis tuleks kindlasti ennast kiiresti meestearstile või noormeeste nõustajale ette näidata.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Täpid peenise peal.

Tervist, kas te oskate öelda mis täpid mul, peenise eesnaha all on?.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ei oska.
Pilti pole, näinud pole.

Loe edasi

Tere

Kas oskate õelda millega tegu peenise peal? Lisasin ka foto.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Suure tõenäosusega on tegu papiloomiviirusest (HPV) tingitud kondüloomiga.

Loe edasi

Peenise peal valulik moodustis

Peenise parema külje peale tekkinud punane laik (laigu kõrval nahk turses ning valulik, eriti kui eesnahka alla tõmmata) ja vasakul küljel punane punn. Kui pesta, siis punane laik samuti tundlik ja valulik. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegu on üsna tugeva eesnaha põletikuga. See paari aasta tagune episood oli kirjelduse alusel arvatavasti seotud HPV viirust tingitud kondüloomidega. Kui siis sai ravi liiga hoogsalt tehtud ja ravimit sattus ...

Loe edasi

Peenise peal rebend

Peale viimast seksimist näeb peenise pea välja selline nagu pildil.
Kas peaks pöörduma arsti poole või saab koduste vahenditega ravitud. Kui saab siis kuidas.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist suhteliselt keerulist tüüpi eesnahapõletikuga. Soovitan ikkagi arsti poole pöörduda.

Loe edasi

eesnaha all valge rant

Tere!

Avastasin, et peenise pea peal eesnaha all on valge rant. See ei ole kõrgem ega madalam koht, lihtsalt peenise pea ainult et valget värvi ja asub peenise pea tagaosas. Valge rant ei ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ilma läbivaatuseta või hädapäraselt ka pildita siin head nõu kahjuks anda pole võimalik. Soovitan tutvuda noormeestele mõeldud portaaliga: http://noorte.kliinik.ee/

Loe edasi

Moodustis peenisel

Tere. Soovin küsida oma abikaasa probleemi kohta. Ta ei räägi ise nii hästi eesti keelt. Ta käis paar aastat tagasi Tartus teie juures vastuvõtul, kuna tal oli peenise peal selline moodustis. Te ütlesite, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on suure tõenäosusega HPV viirusest tingitud kondüloomidega. Ravi väga tõhus. Ravimiga saame maha suruda viiruse vohangu. Organismist tõrjub viiruse aja jooksul välja keha enda kaitsesüsteem. ...

Loe edasi

peenise kasvaja

olen avastanud eesnaha all,peenise peal valge koe.välja näeb nagu närvirakkude kogumik.olen 18 aastane ja see tekitab juba väikest hirmu.Ei oska ise kah midagi arvata sellest,pole peenise kasvajat ise ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vaevalt, et see kasvja on. Soovitan külastada noorte nõustamise kabinetti või meestearsti. Ilma muutust nägemata tarka nõu anda ei saa.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

punjas moodustis

tere, olen 18-aastane poiss ja vaevab selline mure:

Paar päeva tagasi avastasin peenise peal veidra punnitaolise punaka muhu, selline pisike küllaltki. Valu ei tee, mäda ei tule, on lihtsalt ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui pole näinud, siis ei oska ka midagi tarka öelda. Väga tõsine ehk ei ole. Kui püsima jääb, siis tasuks näitama tulla.
Edu
Margus punab

Loe edasi

tumedam laik

kas peenise pea peal võib esineda pigmendilaike?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Võib.
Edu
Margus Punab

Loe edasi

probleem

olen 17a vana ja mul on munandikoti ja osaliselt ka peenise peal naha-värvi punnid(palju ja väiksed) , muud pole häda midagi ja midagi halba tunda ei ole.Kas peaks midagi ette võtma selle asjaga või on ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on peenise ja munandikoti naha normaalse iseärasusega.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: