Vill peenisel 01.12.11 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere küsimus selline, et kasutasin kondoomi vahekorra aja.l Kondoom ei purunenud, aga tekkis nii öelda mädavill, kus kondoom lõppeb karvade lähedale peenisele ja samuti oli imepisike haavand selle läheduses. Mädavill paranes 2 päevaga kui sedagi ja samuti haavand. Peaks kontrollis käima?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kui probleemid ei kordu, siis vast mitte.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Tere kas tegemist võib olla herpesega?

Tere peenisel on üks suur vill tekkinud ja tana on punetavad villid

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pilt kahjuks kehvake ja selle alusel ei saa midagi muud öelda, kui et tegemist on üsna tõsise peenise pea põletikuga. Niipalju kui näen, siis tüüpilise herpese moodi see välja ei näe.
Siin tuleks ...

Loe edasi

Punnid peenisel

Tere!
Vabandan ette ära, aga saadan Teile konkreetselt peenisest pildi! :)
Kirjutan enda mehe eest, nimelt tal aeg ajalt peenisel taolised punnid nagu pildil. Vahepeal ei ole, siis jälle on. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pilt just parim ei ole saanud...
Kui on selline üksik haavand, siis suure tõenäosusega võib tegemist olla rasunäärme põletikuga.
Herpes ka variandiks, aga siis oleks enamasti tüüpiline 4-6 ...

Loe edasi

Punetavad ja valulikud laigud, villid

Tere

Küsimus pildil oleva punetava laigu kohta. Algselt tekib sellele kohale vill, hiljem selline punane laik. Ja selliseid tekib ka peenisele. Kas tegemist on mingi haigusega või võib olla ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjutate: "Villid tekivad aeg-ajalt, kord tulevad, siis kaovad mõneks ajaks."
Selline kirjeldus sobiks kõige paremini herpesele. Sellel haigusel on aga oma tüüpiline arengukulg (kihelus-punetus-vill- ...

Loe edasi

VILL PEENISEL

Tere

Üks mõni kuu tagasi tekkis peenisele hõõrdumise tagajärjel vill. See vist on vill. Igatahes mügarik, mis on katsudes pehme. Vahepeal kadus ära, kui tegin seksuaalelust pausi. Peale seksuaaleluga ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ütlete: "Süda oleks kergem, kui saaks üldse vastuse küsimusele, et mida peaksin ette võtma."
Kahjuks pole te lisanud pilti ja ka kirjeldus on väga umbmäärane.
Peenise peal võib olla kümneid ...

Loe edasi

Punnid peenisel?

Tere.
Peenisel ja selle ümber on punnid tekkinud.
Ise arvan et see herpes sest mul veres sees see olemas.
Suve jooksul sai palju saunas ja külmas vees oldud,ning kindlasti alkohol reedeti, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ilma inimest ja tema probleemi nägemata pole head nõu võimalik anda. Punnid peenisel võivad olla väga erineva põhjusega. Enamik neist tõesti viirustest põhjustatud - kondlüloomid, molluskid jne. ...

Loe edasi

Peenise pea eesnaha all punn/ vill ja lõhe keskel

Tekkis pragu/ lõhe peenise eesnaha alla, prao tekke kohas on natuke jäigem nahk kas mingi punn või vill aru ei saa, et pragu on saanud sinna tekkida, mujal peenisel on pehme veniv nahk. Olen andnud rahu ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi alusel on tegmist eesnaha kida kerge rebendidga. Lisaseletusest saan aru, et tegemist juba korduva juhuga. Loomulik, et rebenemise järel tekib armkude ja sellest ka naha tihenemine ja elastsuse langus. ...

Loe edasi

Peenisel punetus

Peenisel (nahal) tekkis järsku kogum, mille keskel oli vill (momendil kärn)
Tänaseks punetus säilinud ja sügelus kohati intensiivne.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Enamasti on eesnaha põletikud meestel sugulisel teel saadud - mitte alati just suguhaigused vaid partnerite sugutrakti põletike kajastused. Siin võimalik ka herpes viirus. Ilma läbivaatuseta täpsemat vastust ...

Loe edasi

vill suguelundil

Tere. Juba pikemat aega oli peenise tagaküljel väike punn, mis nägi välja nagu tavaline puberteediea ehk rasupunn. Kuna see ei olnud valulik ja ta ei seganud, ei pööranud ma sellele suurt tähelepanu. Kuid ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Arvatavalt oli tegemist rasunäärme umbumise ja põletikuga. Kui probleem on tänaseks möödas ja enam ei kordu, siis pole mingit põhjust muretsemiseks.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: