Abi? 21.11.07 / Meestearst

Külastaja küsib:

tere, mõned kuud tagasi tekkisid eesnaha alla kaks väikest valget kõvat tükki, üks ka kuseaugu juuresolevale väikesele nahatükile.nüüdseks on sellest, mis kuseaugu juures,saanud juba kolm suuremat valget tükki ja see silmnähtavalt ka ise suurenenud.täna olid mu püksid määritud nagu vereseguse vedelikuga, millega võib tegu olla?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kõige tüüpilisem põhjus võiks olla HPV viirusest tingitud kondüloomid. Siiski saab täpsema hinnangu anda alles peale läbivaatust. Veresegune eritis võib tekkida juhul, kui kondüloome leidub ka kusitis seespool. Soovitan kiiresti külastada meestearsti või suguhaiguste arsti.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

korduv eesnäärmepõletik

Pöördusin juuni alguses Tallinna meestekliinikusse (Dr Ausmees)kaebustega alakõhu pingevalu, sagedane urineerimisvajadus, kuseteedest klaasjas eritise ja survetunne pärasoole piirkonnas. Täitsin küsimustiku ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Liiga keruline ja ka mitut vastuolu sisaldav lugu, et meili teel teid rahuldaval moel vastata.
Lühivastused otsestele küsimustele:
1) Kui kaebused ja kliiniline leid tüüpilised, siis võib alustada ...

Loe edasi

diureetikumid(kohv) ja testosteroonitase; herpes?

Tere.
1) Mis määral alandab testosteroonitaset kohv, olles tugev looduslik diureetikum?
2) Kas letsitiini, sojaletsitiin või ainult sojatooted tõstavad meesorganismi naishormoonide taset (või ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

1) uuringud puuduvad, kuid ilmselt ei mõjuta
2) ei tohiks üldse mõjutada
3) ei usu, et herpes sellist kahjustust tekitaks. Seda enam, et herpese diagnoos pole päris kindel.
4) enamasti ...

Loe edasi

Probleem põie tühjendamisega

Tere, olen 41a vana. Umbes 20 aastat juba on probleemiks olnud peale kusemist põie korralik tühjaks saamine. Peale kusemist pean alati mõned korrad pingutama, et viimased uriinijoad väljuksid, käepärast ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on üsna tüüpilise prostatiidi kirjeldusega. Lisandub siiski mingi üldisem/varem kusetrakti takistus. Võimalik, et ka selle 20 aastat vana probleemi taga võib juba olla klamüüdiast tingitud eesnäärme ...

Loe edasi

suur.ee

tere,
on küsimus suur.ee peenise suurendamise kohta. nimelt räägitakse seal, et peenist on võimalik suurendada ja vastupidavust vahekorras parandada harjutuste abil (nagu ka muidki lihaseid kehas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Peenis ei ole lihas. Samal teemal olen varem korduvalt vastanud - lugege juba kirjapandut. Seemnepurske kontrolli võib nende harjutustega parandada, peenise pikkust vaevalt et juurde saab.

Edu ...

Loe edasi

Mumps

Tere, kui kahtlustada mumpsi, kas pean enne perearstile rääkima.Saab seda vereanalüüsi vms abil teada?On et 2.purihambast algab parotiit, hammas hoolimata igasugusest ravist põletikus ja viljakustesti ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Segane jutt. Kus te testi tegite? Kes oli meestearst?
Hamba põletik pole mumpsiga seotud. Mumps ilma samaaegse munandi põletikuta mehe viljakust ei kahjusta. Tulge vastuvõtule- teeme korralikud uuringud ...

Loe edasi

andro peenis.

tere olen andro peenise kasutaja, kas ma maletan oigesti , et utlesite , et aparaadi kasutmise esimesel kuul on tegu rohkem rakkude purunemisega ja esimesel kuule eriti pikksut juurde ei saa .tean et uhel ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kõige tähtsam on aeg. Soovitavalt 4-6 tundi iga päev. Alustada mõõduka venitusega ja siis hiljem venitust järk-järgult tugevdada. Esimes kuul toimub enamasti rakkude venimine, hiljem, kui venitus (kudede ...

Loe edasi

Vimax

Kas vastab tõele,et Vimax pillide abil on võimalik peenist suurendada? Kui on,siis kas tulemus on püsiv? Kust Vimax´i pille osta?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Iga mees teab ise mida sisse sööb. Mina pillidesse ei usu.
Edu
MP

Loe edasi

fimoos

Minu 12 aastasel lapsel on diagnoositud juba pikema aja jooksul fimoos. Oleme käinu ka arsti vastuvõtul mitmeid kordi. Korra oleme olnud isegi haiglas , et opereerida, kuid sõna otseses mõttes võeti meid ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Minu noorim patsient on olnud 8 kuune ja vanim 102 aastane. Vanuselisi piire seega pole. Siiski on piirang siin, et lõigata saavad/tohivad lapseeas noormehi siiski vaid lastekirurgid. 12 aastaselt peaks ...

Loe edasi

eesnahk

selline mure et kas see on normaalne kui eesnahk on mingi pisikese nahajupi abil peenisega kokku kasvanud (ei oska eriti hästi seletada, aga loodan et saate aru) ja ei liigu vabalt seal peal. Tava seisundis ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on täiesti normaalse eesnaha kidaga. Kui erektsiooniseisundis eesnahk hästi ei liigu, siis on tegemist nö. funktsionaalse fimoosiga. Enamasti aitab venitus, kui paari nädalaga seis ei normaliseeru, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: