antibiootikumid/rasestumine 05.09.06 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere,
Võtsin augusti keskel kaks päeva antibiootikumi Bactiflox, toimeaine on ciprofloxatsiin. Kuidas see mõjutab sperma kvaliteeti, kui meil on naisega plaanis rasestuda? Kas on mõistlik oodata mingi aja?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Pole põhjust muretseda - ravimil negatiivset toimet olla ei tohiks.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Antibiootikumid ja sperma kvaliteet 2

Tere!
Täpsustan oma küsimust ( Teema: Antibiootikumid ja sperma kvaliteet). AB olid Klaritromütsiin (500 mg x1) ja Amoksitsilliin (1000 mg x2) ning kuur kestis 7 päeva!( H. pylori ravi )
Tänan ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kasutatud ravimid on suhteliselt süütud. Probleeme ei tohiks olla.
Edu
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi