kuidas edasi (prostaiit - teie patsient) 11.03.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere

Oli mul prostatiit - määrasite antib.kuuri - mis erilisi tulemusi ei andnud - suve II poolele saatsite mind Saaremaale (ei hakka avlikustama,kelle juures - äkki see on Teie ametisaladus) - kohe tulemusi ei tulnud aga jaanuaris - veebruaris läks märgatavalt paremaks. Samas esineb ikkagi aeg-ajalt nn halvemaid perioode - mida soovitate teha

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kui Sassi juurde saatsin, siis järelikult oli teil väga raskesti alluv põletikuline prostatiit. Hää, et siiski et positiivne dünaamika on tekkinud. Praegu peaks igaks juhuks tegema uue testi. Sellega saame teada hetkeseisu ja saab planeerida edasist tegevust.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Punetus eesnahal

Tere, probleem on järgmine, et tekkis punetus ja nahk hakkas kooruma eesnahal.
Probleem esineb ka ühel pool reit ja munanditel.
Eesnahk on ka kuiv.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt on tegemist kahe eraldi teemaga. Reievoldi põletik on noortel meestel väga sage. Piirkond püsib soe ja niiske ja kui seal ka miski hõõrdumine lisandub, on põletik kerge tekkima. Eesnaha mured on ...

Loe edasi

Libiido langus

Tere,

Paroxetine'i ja Levomepromazine'i tarvitamist alustades(tarvitasin pool aastat) kadus ära peenise tundlikkus. Erektsioon tekkis raskemini ja oli võimatu seemnepurskeni jõuda. Nüüdseks ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Mõlema ravimi puhul on tegemist üsna tugevate aju tegevust mõjutavate ainetega. Mõju seemnepurskele on tüüpiline kõrvaltoime.
Kuna probleem pole paari kuuga taandunud, siis soovitaksin meestearsti ...

Loe edasi

Mure

Tere

Mul selline mure, et olin naisega spad ja käisime ujumas, siis õhtul vahekorda minnes oli väga valus ja teatud ajal vahus ära ning eelmine kord läks tundlikuks. Peenise peal ja eesnahal ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Peenise pea ja eesnahapõletik ja erektsioonihäire.
Valu võibki erektsiooni häirida. Usun, et see pool on juhtivalt psühholoogiline ja algpõhjuse kadumisel kaob ka see.
Eesnahapõletiku ja sellega ...

Loe edasi

seksuaal vahekord

Tere olen olnud 1-kord vaba abielusligikaudu 17-aastat ja saanud 2-last ja 1-korra hiljem ka abielus saaime 1-lapse. Kuid paraku on mõlemal korral lõppenud kooselu vastaspoole surmaga vähi tagajärjel. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sellised seksuaalhäired on praktiliselt 100% kindlusega lahendatavad kas ravikuuridega või siis vajadusel erektsiooni toetavate ravimite tarvitamisega.
Arvestades teie ajalugu, siis tuleks kindlasti ...

Loe edasi

Sperma analüüs

Planeerisime lapse teha. kas sellega analüsiga on võimalik?

Ja miks ravemeid ei aita mulle?



Sperma
Abstinentsi kestus
3p
03.09.2020 09:03:00 Sperma

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnahapõletiku osas leiate pikema vastuse eelmisest küsimusest-vastusest siin portaalis.
Lapsi teha võib alati. Ka selle analüüsiga on see võimalik. Laias laastus suisa hea analüüs. Ainult normaalseid ...

Loe edasi

Pärmseen

Tere!

Olen kunagi juba teie juures selle murega käinud. Nimelt kahtlustan, et pärmseen on jälle eesnaha all vohama läinud. Üle öö tekib õrn katukiht mis näpuga üle tõmmates kipub rulluma valgeks ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt ajate arste segamini. Sibicort ei kuulu minu arsenali. Teine teema on see, et siit portaalist pole võimalik retsepte välja kirjutada. Kui olete Ülikooli meestekliiniku patsient, siis sealse sekretariaadiga ...

Loe edasi

Punnid peenisel

Kas tegu on herpesega või midagi muud ?
Sest sain arstilt tabletid herpese vastu aga pole âra kadunud

Panen parema pildi nüüd

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ei, see ei ole herpes.
Pildi alusel võiksin kahtlustada kondüloome, aga selle täpsustamiseks oleks ikkagi läbivaatusega visiiti vaja.
Lisaks näen suhteliselt kitsast eesnahka, mis suure tõenäosusega ...

Loe edasi

Mügarik ja laik peenisel

Tere!

Enne kui arsti juurde hakkan tormama, siis küsin nõu siit ja ehk saab hing rahu. Millega võib olla tegu peenisel? Vasakpoolsel pildil on naha all tunda sellist väikest punni/mügarikku, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vasakul tundub pildi alusel olevad veenikomu. Veenisüsteem võib peenisel aeg-ajalt ümber korralduda ja paljudel meestel on läbivaatuse käigus selliseid laiemaid veene näha. Paremal pildil on selge nahaärritus/-põletik. ...

Loe edasi

Suguelu

Kui tahaks naisega vahekorda astuda vajub peenis ära.magad mingi aeg või hommiku ärgates on peenis kivikõva.nii nagu vahekorda astuda vajub ära.kas on mingit ravi või on vanus liiga suur.see kestab juba ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vanusest võiks rääkida siis kui jõuate 90+ vanuseni. Sinnamaale on enamasti kõik seksuaalelu probleemid lahendatavad. Kivikõva hommikune erektsioon on prognoosi aspektist hea märk! Tulge vastuvõtule- sätitame ...

Loe edasi

Verevalum

Tere.10päeva tagasi eemaldati munandist vesi ja peale seda tekkis rusikasuurune verevalum.Paari päeva eest käisin EMO-s kus soovitati valuvaigistite ja kummelikopressiga seda ravida.Kumbgi pole mõju avaldanud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui on siirdatud neer, siis peaks teile olema püsikontakt ka uroloogidega. Teine - iga invasiivse protseduuri tegija peaks pakkuma protseduuri järel tekkida võivate probleemidele lahendust. Pöörduge arsti ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: