tahaks juba väga titat. 27.08.08 / Kehaväline viljastamine

Külastaja küsib:

Tere!
Oleme püüdnud last saada juba paar aastat, aga kahjuks tulutult. Jaanuaris käisin laporoskoopias. Haigusloo väljavõttel on kirjas: vasak munasari ja munajuha liitunud.liited vabastatud, mõlemad munajuhad värvainele läbitavad; vasak vabalt ,parem pikk,vääniline ning täitub aeglasemalt.Parempoolne lig. sacrouterinal koagulatsioonitest nõrgalt positiivne. Kas see tähendab,et kõik on OK?
Teiseks on mul viimasel ajal (täpsemalt 2 viimast kuud) enne päevi hakanud määrima, küll vähesel määral aga ikka, kõhus on selline pakitsev tuim tunne. Millest see võiks olla?
Suured tänud juba ette !!!

Arst vastas:

Aivar Ehrenberg

dr Aivar Ehrenberg

Günekoloog (ainult viljatusravi)

TÜ Kliinikumi Naistekliinik

Kui te sellise leiu juures pole 2 aastat rasestunud, tuleks lastetuse ravile tõsisemalt mõtlema hakata. Kui jõuate kord spetsialisti jutule, rääkige talle oma määrimisest.
Kui meest pole veel uuritud, soovitan sellest alustada.
Aivar Ehrenberg

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Kehaväline viljastamine

kunstlik viljastus

tere sooviks endale väga titat juba aga ma sooviks titat kunstlikul viljastamise teel küsimus on selles et kas mul peab olema selleks elukaaslane kes annab vajaliku sperma vüi on mul vöimalik saada smermat ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
kunstlik viljastamine anonüümse doonori spermaga on lubatud. Sperma hangib viljatusravi kliinik.
Terv,
AE

Loe edasi

Sperma aktiivsust tõstev geel

Tere! Meie abikaasaga tahame teist last. Esimese lapse saime ka raskelt, mehel olid probleemid sperma aktiivsusega. Siis arst määras talle vitamiinide kompleksi ja saime rasedaks esimesel kuul. Nüüd ma ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Ei ole kahjuks sellisest geelist kuulnud, seega ei oska öelda, kui tõsiselt asja võtta tuleks. Minu soovitus on ikkagi järgida arsti juhiseid.
AE

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: