Erektsiooniravi 13.04.21 / Meestearst

Külastaja küsib:

2008 aastal oli mul eesnäärmevähi operatsioon ja kohe peale seda tekkisid erektsioonihäired ja praktiliselt impotentsus.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kahju, et te ei julge süsteravi kasutada.
Toimivaks alternatiiviks jääb siis peenise proteesi operatsioon.
Kliinik.ee portaalis saan küll nõu anda, kuid ravimeid kirjutada pole võimalik. Selleks on siiski tervishoiuasutus.
Lisaks, kui me vastuvõtus valisime süsteravi, siis ilmselt oli juba olemas kogemus, et tablettravi teie puhul probleemi ei lahendanud. Miks soovida mittetoimivat ravi - südamerahustuseks?
Looduslikud "potentsiravimid" pole ravimid, vaid looduslikud preparaadid, mis enamasti halba ei tee, aga ka nende positiivne toime pole ühegi uuringuga tõendamist leidnud. Ei soovita mõttetult raha raisata.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Keset seksi kaob erektsioon ära

Olen 23 aastane mees, kes on olnud oma kallimaga suhtes üle 4 aasta. Kuskil 3 kuud tagasi hakkas tekkima stress. Eelmängu ajal ja muudel hetkedel on peenis tugevas erektsioonis. Seksi ajal aga poole pealt ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tugev stress võib olla põhjuseks. Teiseks teguriks võib olla meessuguhormoonide taseme muutus. Selles vanuses on muud põhjused harvemad.
Meeste seksuaalhäired on tänapäeval kenasti lahendatavad. ...

Loe edasi

Valu

Käin pissil õõsel 5-6 korda.
Valu

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Arsti juurde tuleb jõuda. Alustage perearstist kes saab ära teha esmased vajalikud uuringud. Nii sage kusemine on sageli seotud põiepõletikuga, mis meestel iseseisvalt küll harv aigus, aga iseloomulik ...

Loe edasi

Valud

Tere DR,
Valud! sain perearstilt saatekirja.

palun vôtke mind vastu.
olen vastutav kuskil eesti màesuusa keskuses ja pean tuhandete inimeste prst oma tööga játkama ,
...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Probleemid kõik kenasti lahendatavad. Vastuvõtule registreerimiseks on parim saata e-mail aadressil: meestekliinik@kliinikum.ee.

Loe edasi

Juuste kiilanemine

Tervist! 8 kuud tagasi lõikasin endal juuksed ära ja märkasin et mul on pea peal juuksed hõredamad, ei teinud sellest väga midagi välja. Nüüd 3 kuud tagasi lõikasin juuksed uuesti ära. Algul ei märganud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Selles vanuses juuste hõrenemist enamasti veel ei ole.
Kui olete oma tervise pärast mures, siis saate alati tulla meestekliinikusse noormeeste nõustamise vastuvõtule.

Loe edasi

Vaevused ja psa 5,5.

Sain glamüdioos. Läksin kiirelt testi tegema ja 30 päeva peale nakatumist sain ravimi Doxycycline Vitabalans. Võtsin antud ravimit nii nagu arst ette nägu 7 päeva 2 tabl. Peale ravimi tarbimist tekkis ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kes teid ravib? Pole päris juhiste alusel ja pimesi antibiootikume üksteise otsa võtta pole ilma selge näidustuseta kõige mõistlikum.
PSA tõus on klamüüdia mõjul üsna tavaline nähe. Sellistel juhtudel ...

Loe edasi

Ikka eesnaha kitsenemine

Tahaksin veelkord asja täpsustada. Aastaid tagasi tegite mulle selle operatsiooni Tallinnas. Nüüd on sama lugu. Te väitsite, et kui on ka välismaine kindlustus (antud juhul Soome Vabariigi oma), ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks mina enam kümmekond aastat operatsioone ei tee. Seega siin ma teid lõpuni aidata kahjuks ei saa. Küsige eri haiglatest - PERH ja Ida-Tallinna Keskhaigla vast esimese valikuna.
Kui soovite ...

Loe edasi

eesnaha operatsioon

Kahjuks väljendasin ennast vist valesti. Täpsustan. Käisin 02.12. arsti vastuvõtul . Otsus oli operatsioon. Samas mina kui pensionär ei jõua tasuda operatsiooni eest erahaiglas. ca 1000.00 ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui on kindlustus olemas, siis on selliseid oppe kindlasti võimlaik teha ka kindlustuse kattega.
Aidata saavad uroloogid üle Eesti.
Peamine probleem on koroonakriisist tulenev opijärjekordade ...

Loe edasi

täpid peenisepeal

Tere

Vabandan, kui kysimus tuleb teist korda, veebileht andis veateate ning saadan kysimuse igaks juhuks uuesti. Niisiis on mureks täpid peenisepeal. punased väiksed täpid ei sygele, ei valuta, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi alusel on tegemist madala aktiivsusega peenise pea põletikuga.
Suure tõenäosusega on siin ikkagi tegemist miski mikrofloora tasakaalu nihkega.
Soodustada või puudulik hügieen, tänasel ...

Loe edasi

Punn pärakus

Mingi imelik punn päraku ääres kas oleks nõuandeid?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma läbivaatuseta siis lahendust pakkuda ei ole võimlaik.
Suure tõenäosusega on tegemist pärasoole veenilaiendiga.
Tegemist sagedase murega, mille teket soodustavad kõhukinnisus, istuv eluviis, ...

Loe edasi

Valulikkus vasakus munandis.

Tere. Enam kui nädal tagasi märkasin, et peale kakal käiku tekib vasakul alakõhus suruv valulikkus, sellega kaasneb vasaku munandi valulikkus, (kui seda isegi õrnalt katsuda) ja samas alakõhu piirkonnas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Siin on väga palju erinevaid võimalusi! Probleemi lahendamiseks oleks kõige targem alustada perearsti visiidist ja korralikust läbivaatusest. Ilma selleta tegeleme vaid spekulatsioonidega. Sealt saab otsustada ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: