Elu 30.06.20 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere. Käisin ca aasta tagasi Teie vastuvõtul, sai tehtud kõik proovid mis olid normis. Probleem selles, et ei ole olnud püsivat suguelu, noorena saadud kartuse, tõrke tõttu.On olnud kordi aga sellised poolkõvad". Muidu on asi toimiv aga naisega nagu erektsioon kaob või nõrk ja purse kiire. Kirjutasite cealis 20g tablette, mida süües on väga toimiv aga asjaks minnes analoogne. Ilmselt asi õige püsiva, regulaarse partneri puudumises jne.(nõiaring):) Küsimus kas on olemas tõhusamaid preparaate asja käima saamiseks ja kas saab neid kirjutada ka olemasoleva haigusloo põhjal helistades ja tasudes kliinikumi registratuuri. Tänud ette!

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Erektsioonihäire ravimid on kõik enam-vähem ühe "tugevad". Olen kirjutanud teile välja üsna maksimaalse mõjuga ravimi. Seega on põhiküsimus ikkagi kahe kõrva vahel. Ilmselt andsin teile soovituse ka külastada psühholoogi, kes seksuoloogiliste muredega tegeleb. Ravimile saab lisada mõned trikid, mis erektsiooni kadumist vältida saavad. Pisut saab muuta ka raviskeemi. Kui probleem püsib, siis tasuks vast ikka vastuvõtule tulla!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Erektsiooniravi

2008 aastal oli mul eesnäärmevähi operatsioon ja kohe peale seda tekkisid erektsioonihäired ja praktiliselt impotentsus.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahju, et te ei julge süsteravi kasutada.
Toimivaks alternatiiviks jääb siis peenise proteesi operatsioon.
Kliinik.ee portaalis saan küll nõu anda, kuid ravimeid kirjutada pole võimalik. Selleks ...

Loe edasi

Punn peenisel

Tere, nagu pildilt näha on hetkel olukord selline.
Alguse sai asi tegelikult tavalisest ,,vistrikust” mida on enne ka peenisele tekkinud...Seekord pigistasin teda samamoodi nagu iga teinegi kord, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt on tegemist rasunäärme sulgusega ja välise manipulatsiooniga sinna lisandunud mikroobse põletikuga.
Vajalikud ravimid on saadaval retseptiga ja seetõttu siinse portaali kaudu kahjuks mitte ...

Loe edasi

Erektsioonihäire

Tere. Probleem tekkinud aasta tagasi.Olin 27.a. abielus ja nüüd lahutatud. Kuna viimastel aastatel olid suhted sassis, siis puudus ka seksuaalelu. Viimane vahekord oli eelmisel sügisel (mitte oma abikaasaga) ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kindlasti saab süsteemi tööle!
Selleks oleks vaja vaid meestearsti vastuvõtule jõuda.
Mida vanemaks mees saab, seda enam hakkavad pausid seksis võimekusele negatiivset mõju avaldama.
Vanusega ...

Loe edasi

Sperma eluiga pärast seemnepurset.

Tere!
Kui kaua on sperma pärast seemnepurset elus ehk siis võimeline munarakku viljastama ja võimalikke haigusi levitama, seni kuni sperma sureb ja muutub tavaliseks kahjutuks mustuseks?
...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kiitus! Päris kindlasti saate kõige mahukama küsimuse esitaja eriauhinna.
Teisalt pean vabandama, aga see pole koht referaatide lähteandmete kogumiseks või teiselt poolt teadusuuringu mõõtu vastuste ...

Loe edasi

Liiga väike peenis

Tere.mul selline mure.kõvastunud olekus on peenis liiga väike ca 12cm.tahaksin enda peenist suuremaks saada .kas kuidagi on see võimalik?
Ei taha naeruväärseks jääda kui peaksin enda tüdruksõbraga ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Lahendus on kehaga sõber olemises. Mitte peenise pikkus, vaid selle üle põdemine on see, mis teie seksuaalelu pärsib ja elukvaliteeti mõjutab.
Heas usaldavas partnersuhtes pole 12 cm kunagi probleemiks. ...

Loe edasi

Meestearstile- marrastus/punetus eenaha all

Mure peale eilset vahekorda on tekkinud selline punetus ja marrastus eesnaha alla,
Kasutasin kondoomi aga kas see voib olla tingitud näiteks hõõrdumisest või on see mõni muu probleem

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui kondoom oli püsivalt peal, siis on ilmselt tegu kondoomi ärritusega. Ärritada võib peenist nii kondoomi enda materjal, enam on seda kirjeldatud latekpreservatiividega, aga sagedamini on kurja juureks ...

Loe edasi

Eesnääre

Olen 66 aastane liikuva elustiiliga pensionär, kaal 87 kg, pikkus 181 cm.Rahvasporti teen ca 5 korda nädalas korraga 1,5 h.
Eesnäärme seisukorda olen uroloogi juures kontrollinud korra aastas, viimati ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Esmalt kiitus aktiivse eluviisi ja seksuaalaktiivsuse puhul!
Närvivalu reies, puusaliigesest allpool, ei tohiks viidata eesnäärmehaigusel. Tuleks esmajoones kontrollida selga ja puusaliigese seisukorda.
Loe edasi

Munandid

Tere. Mure on munanditega või siis täpsemalt ühega neist. Lapsena olevat mingi kärbumise jutt olnud. Tänane seis on pildilt näha. Millega tegemist? Mõjutab see midagi või on ainult nö visuaalne eripära. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildilt on näha ühe munandi paiknemine teisest kõrgemal/madalamal. Kuna munandkotis, munandite ümber on ka õhuke lihaskiht, siis selle aktiivsus varieerub ja sellest võivadki munandid eri kõrgusel paikneda. ...

Loe edasi

Peenis ei lähe kõvaks

Tere.
Selline mure on, et mul ei lähe peenis kõvaks ja kui läheb siis on ka selline pool kõva. Kas selle mure saaks ise kuidagi lahendada või oleks mõistlik vastuvõtule tulla?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui probleem ei ole aastaga möödunud, siis vaevalt, et see iseenesest laheneb.
Erektsioonihäiretel on alati põhjus. Tüüpilisemalt on probleemid kas hormonaalses süsteemis, verevarustuses, närvivarustuses ...

Loe edasi

Testosterooni tase

Peale Paroxetine'i kasutamist tekkis libiido langus ja oluline peenise tundlikkuse vähenemine. Nüüdseks on kasutamisest möödas 9 kuud, aga midagi pole taastunud. Sügisel käisin Medita kliinikus alalüüse ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Üksi testosterooni taseme mõõtmine pole informatiivne. 10,9 nmol/l on nö hallis tsoonis ja ainult selle alusel miskit hinnangut anda pole võimalik. Selleks et hinnata, kas antud tase on organismile optimaalne ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: