olen kirjutanud küsimused 10.03.19 / Meestearst

Külastaja küsib:

eesnäärme probleemid,veri spermas,peale urineerimist ei täheldanud

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kirja järgi katsetate eesnäärme ravis Gentos ravimiga. Mina sellist ravimit kahjus ei tea. Kui on eesnäärmeprobleemid/kusemishäired ja spermas veri, siis tasuks ikkagi vastuvõtule tulla. Tuleks teha uuringud eesnäärme suuruse, kusevoolu dünaamika osas, välistada põletilkud ja kasvaja võimalus. Ultraheliuuringuga näeb ka seemnepõiekesi, mille muutused on samuti sageli verise sperma põhjuseks. Kõige tõenäolisem põhjus selles vanuses on siiski harv seksuaalelu.
Kui probleem püsib, tuleb kindlasti meestearsti või uroloogi vastuvõtule tulla!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

peenise suurendamine

Ma ei saa aru miks lollitatakse inimesi sellega, et saab peenise suuremaks teha (www.suur.ee) ja veelgi imelikum on, et juhtiv meestearst seda soovitab? Selgitage see asi ükskord lõplikult ära! Kas ja ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Lugege tähelepanelikult mida ma selle programmi kohta kirjutanud olen. Ilmselt on tegemist puhtakujulise kommertsprojektiga, kuid ka seal on oma väärtused olemas - kas just need mida teie sealt otsisite ...

Loe edasi

pisikesed valged täpid

Peenise pea ääre all on ümberringi pisikesed valged täpid.
ise olen 25a ja need on mul olnud niikaua kui mäletan.
iseenesest valulikud ei ole ega kurda ka millegi üle.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vaata mõned küsimused tagasi.
Edu
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: