Öine erektsioon ja eesnaha põletik 29.03.17 / Meestearst

Külastaja küsib:

öineerektsioon ei lase eesnaha põletikul taanduda

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Siis on tegemist ilmselt naha tihenemist põhjustava kroonilise eesnahapõletikuga, mis vajab pikka ja tugevat ravikuuri. Tulge vastuvõtule. Öine erektsioon on loomulik nähe ja ravi ei vaja.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

peenise eesnahk

Pool aastat tagasi urineerimisel hetkel tundsin valu eesnahas. Uurides lähemalt avastasin, et peenise eesnahal on põletik ja ei ole võimalik eesnaha kitsenemuse tõttu peenise eesnahka viia üle sugutipea. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui eesnaha põletik ja erektsioonihäired tekkisid ühel ajal, siis on nad omavahel suure tõenäosusega seotud. Arvestades vanust, siis on kõige tüüpilisemaks ühendavaks teguriks eesnäärmepõletik. Soovitan ...

Loe edasi

Peenisel ebameeldiv lõhn

Mure järgmine: Nüüdseks ca 1,5 kuu jooksul on peenisel eesnaha alla tekkiv kerge eritus, mis on läbi paistev ja ebameeldiva lõhnaga.
Seda on ka varem olnud, siis perearsti soovitusel kasutasin ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist siis kroonilise eesnaha ja peenisepea põletikuga. Kuna probleem on kestnud ebatavaliselt pikalt ja lootus iseeneslikule paranemisele on väike, siis soovitaks siiski külastada meestearsti ja põhjus ...

Loe edasi

erektsioonihäire

Tere! Probleemiks on erektsioonihäire. Nimelt on asi selles, et ma ei suuda enam säilitada tuppe sisenemiseks piisavalt tugevat erektsiooni. Kuna seksuaalelus oli pikem paus (ligi aasta), tunnen nüüd vahekorra ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui partnersuhe muidu korras, siis usun, et teie probleem on üsna hõlpsasti ületatav erektsioonihäirete suukaudsete ravimite kuuriga.
Lisatähelepanu nõuab kusehäda teke erektsiooniseisundis. Võimalik, ...

Loe edasi

Eesnäärme põletik? + erektsioonihäire

Tere,

olen 21 aastane noormees ja on tekkinud kahtlus, et mul võib olla eesnäärme põletik. Tunnusteks on see, et pean käima tihedalt WC-s ja hiljem on tunne nagu ei tulnud kõik välja ja lõpus ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Alustan lõpust. Arsti tutvustuse juures on alati kirjas ka variandid, kuidas ennast vastuvõtule registreerida.
Enamik ülalkirjeldatud probleeme võivad olla seotud eesnäärme põletikuga, mida üldiselt ...

Loe edasi

eesnaha rebend

millest tekivad eesnaha rebendid,haavandid seksimise ajal?...kuidas on neid võimalik vältida? tihti peale seksimist on haavandid sugutil

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sagedasemaid põhjuseid on kolm, mõnikord hoopis nende kombinatsioon. Sageduse järjekorras:
1. Eesnaha krooniline põletik
2. Eesnaha suhteline kitsus
3. Seksuaalkäitumise eripärad (kuiv ...

Loe edasi

suguelund=(

eesnahk on nagu seespoolt katki....punane ja valus...kipitab kui eesnaha tagasi tõmbad

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnaha põletik. Kui probleem püsib, siis tasub meestearsti külastada. Enne visiiti tasub tutvuda ka portaali sektsiooniga Tasub teada / Kiiruuringud meestele.
Edu soovides
Margus punab

Loe edasi

eesnahk

Tere. olen 16 aastane poiss. Masturbeermisel käib eesnahk üle peenisepea, kuigi erektsioon on olemas. kas see midagi, mille pärast mures olla? ka kondoomiga "kuiva trenni" tehes, käib kondoom eesnaha vahel. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnahk peabki üle peenise pea liikuma. Muretsema ei pea.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

eesnaha põletik

Mis on eesnaha põletiku tekke põhjused?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

1) partneri sugutrakti põletikud
2) mittepiisav hügieen (pesemine harvem kui kord päevas)
3) liigne pesemine (tugev seep enam kui kaks korda päevas)
4) prostatiit
5) anaalseks ...

Loe edasi

erektsioon

eesnahk on tagasi tõmmatud, siis on ta väga pingul ning vahel suisa häirivalt. seega on ka erektsioon nõrgem. võib see üldse olla sellest tulenev?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on nö. funktsionaalse eesnaha kitsenemisega. Kui eesnahk tekitab erektsiooni ajal ebamugavustunnet, siis on loomulik et ka erektsiooni kvaliteet halveneb. Soovitan pöörduda raviks meestearsti ...

Loe edasi

eesnaha kitsus

Olete kirjutanud, et eesnaha kitsuse korral on võimalik seda venitada. Kuidas on seda võimalik teha kodustes tingimustes ja kas on vajalik kasutada ka mõnda salvi, mida saaks osta käsimüügist ilma rtetseptita?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kergemate eesnaha kitsenemiste puhul piisab sageli tõesti vaid venitamisest.

Tekitada erektsioon ja siis vähemalt kümme korda venitada eesnahka kuni mõõduka ebamugavustundeni. Korrata 2 korda ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi