Sügelus ja vistriku teke suguelunditele 29.11.10 / Meestearst

Külastaja küsib:

2.5 kuud tagasi olin seksuaalsuhtes ühe piigaga. Kumm purunes ja avastasin seda kahjuks liiga hilja. Peale seda tekkis sügelus kubeme piirkonda. Sealt levis see üle kogu keha. Kasutasin apteegist ostetud salvi ja tegin kuuri kahlustades, et on sügelised. Asi taandus, kuid jäi kubeme piirkonda sügelus.Järgmisena sügelus taandus, aga tekkis munakotile vistrik. Sellel vistrikul on umbes 3 või neli pead ja asub kahe muna vahel. Olen seda pigistanud ja peale pikka pigistamist on ka see vähe taandunud. Nüüd on tunne, nagu punn oleks kuskil pärakus sees juba ehk samas kohas, aga seespool. Palavik on 37.3 pidevalt ja söögiisu on kadunud täielikult.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Nimetan seda südametunnistuse haiguseks. Kirjeldatud kaebuste kompleksi pole võimalik sugulisel teel saada. Kui hing (hirmust) haige, siis see seletab küll, ka palaviku.
Päraku sees võib olla vaid veenilaiend.
Ilma läbivaatuseta rohkem nõu anda ei oska. Soovitan soojalt arsti juures ära käia - suure tõenäosusega pole miskit suurt häda olemas!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

punased punnid suguelundi ümber

Tere
3-4 päeva pärast kaitsmatta vahekorda tekkisid mul punased punnid ümber suguelundi(peenise peale mitte). Nüüd hakkavad punnid muutuma vistriku punnideks.
Mida teha?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Arsti juurde peaks minema...
Sügeleb-ei sügele?
Pilti kahjuks juures pole.
Rohkem nõu ei oska anda.

Loe edasi

Lööve nahal

Mis vôiks olla pôhjuseks sellisel punnide kogumikul ning kuidas seda ravida

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tere!
Päris kindlalt ilma uuringuteta ja muu täpsustava infota öelda ei saa, aga meenutab enim genitaalherpest. Herpese avaldumine jälgib tüüpilist mustrit- esmalt kerge ärritus, sügelus,punetus ...

Loe edasi

Kondüloomid ?

Tere ,

Avastasin peeniselt ühe ainsa vistriku/punni laadse moodustise, ei ole mingisuguseid kaebuseid, millega on tegu ?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi järgi tõesti kondüloom. Tulge vastuvõtule. Toimivad ravimid on retseptiga.

Loe edasi

Vistriku moodi asi peenisel.

Tere

Tülitan, siis sellise murge, et täne enne pesema minemist avastasin peeniselt sellise vistriku moodi asja. See oli juba teine kord, esimene kord oli suht peenise juure lähedal, nüüd aga ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma nägemata tarka nõu anda ei oska. Kõige sagedasem on siiski karvanääpsu põletik. Kui ikkagi ei taandu, siis tasuks oma perearsti või meesteasrsti visiidil ära käia.

Loe edasi

Peenis

Mul on mure, mu peenisele on tekkinud vistriku taolised punnid, millest tuleb ka mäda. Tahaks teada kas see võib tekitada ka mõnd põletikku minu partnerile

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Mädase peenisega ei tohiks tõesti vahekorras olla. Äkki kaalute arsti külastamist?
Edu, Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: