Mees arstile! 03.11.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

kui mees arstile saata, kas siis saaks ühe päevaga hakkama. ja kas selle sperma analüüsiks võib n.ö kodunt kaasa võtta? ideaalis oleks nii, et võtaks sperma, viiks laborisse, saaks sealt vastused ja siis mees arsti vastuvõtule. kas selline asjade käik oleks reaalne?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Lugege läbi portaali sektsioon Tasub teada / uuringud meestele. Seal on juhised kirjas. Analüüsi tops peab olema saadud meie laborist!
Edu
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

minu peenise suurus

mul on peenis lilla

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Soovitan teil öösel internetis surfamise asemel magada. Kui pea selgem ja miski mure ikkagi olemas, kirjutage palun uuesti ja sisulisemalt.

Loe edasi

Punn munandikoti nahal

Tere, mul vasakul munandikotil kaks punni (lisasin pildi) kõrvuti, üks on teisest natuke suurem, muidu ei häiri aga juhuslikult avastasin. Millega vöib tegu olla?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ei oska ma sellise infomahu alusel midagi öelda. Kui ei taandu tasuks vast perearstile ette näidata!

Loe edasi

Peenise suurendamine

Tere kas erootikapoodides need peenise kreemid ja geelid aitavad suurendada peenist?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ei aita.

Loe edasi

Tere on tekkinud väiksed punnid alguses 3 kaupa ja nüpd juba rohkem ,alguses reie siseküljel ja nüüd ka kubemepiirkonda tekkinud

Millega võib tegu olla ja kas arstile pöörduma

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi alusel võiks esimesena kahtlustada molluskeid. Selle murega soovitan pöörduda nahahaiguste arsti vastuvõtule.

Loe edasi

Uriini analüüs

Tere!

Käisin suguhaiguste testi tegemas ning sain sellise vastuse, mina nendest kahjuks midagi välja lugeda ei oska.

Uriin, esmasjoa
Uriini partiklid (voolutsütomeetria)

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Lihtsalt millegi tegemas käimine teid tõesti palju edasi ei aita. Kui on probleemid, siis oleks soovitatav nende lahendamiseks arsti vastuvõtule minna. Analüüsi tulemuste lugemisega saan aidata - antud ...

Loe edasi

Pakitsustunne peenises ja sage urineerimine

Tere!

Mul oli 4 kuud tagasi covid-19 viirus ja selle põdemisel tekkis äge neelupõletik. Covid justkui möödus kergemalt kui neelupõletik ise. Olin ca 2 nädalat kodune ja kurguvalu kadus alles ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnäärmepõletik ongi keeruline haigus ravida. Soovitan pöörduda meestekliinikus vastuvõtule. Meil on tehnoloogiliselt parim labori võimekus ja uuringud näitavad ära ka mikroobide olemasolu või puudumise. ...

Loe edasi

Valu pissimise korral

Sain külma ning jäin haigeks(palavik). Esimese päeva õhtul ei saanud kohe vetsust tulemagi kui oli vaja juba uuesti minna, kuid öösel ei pidanud kordagi vetsu minema. Järgmine paev seda ei olnud aga tuli ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

vastatud!

Loe edasi

Munand

Vasakul munandil on väike ja valulik tükk mis see on ja mida teha?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tule meestekliinikus noorte nõustamise vastuvõttu. Saatekirja pole vaja, visiiditasu pole. Vaatame üle ja siis saab otsustada kas vajab ravi ja millist ravi.

Loe edasi

Valu pissimise korral

Sain külma ning jäin haigeks(palavik). Esimese päeva õhtul ei saanud kohe vetsust tulemagi kui oli vaja juba uuesti minna, kuid öösel ei pidanud kordagi vetsu minema. Järgmine paev seda ei olnud aga tuli ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui on tervisemure, siis sellisel puhul aitab arsti nõustamine, uuringud ja ravi.
Esimeseks kontaktiks on alati perearst.
Kui on kuse-sugutrakti probleemid, saab aidata ka meestearst.

Loe edasi

sügelus ees nahal

Mida teha kui on sügelus ees naha alla või nagu ees naha peal kui tõmmata eesnahk maha siis seal nagu sügeleb ja on punane.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Esimene on korralik hügieen. soovitan eesnahaalust pesta kord päevas leebe seebiga, soovitavalt beebiseebiga.
Teiseks - apteegist saab ilma retseptita Klotrimazool kreemi - kasutada kaks korda päevas ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: