Põletik? 08.09.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere. Milles võib asi olla?Mul oli peenise otsas (ava alguses) mingi väike mügarik ja kuskil paari kuu jooksul kaks korda oli peenise ots verine. Naine põdes samas ka põiepõletikku.Nüüd pole vahekorras enam olnud ja mügarik on ära kadunud ja ka verd pole enam tulnud.Sai ka suguhaiguste arsti juures käidud ja midagi ei tuvastatud.Samas tunnen praegu nagu mingit kihelust (hästi ei saa sellest aru ka, kas on midagi või ei). Kas mul võib olla mingi põletik ja kuidas on seotud see sellega et naisel oli põiepõletik.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Enamasti põetakse kroonilisi põletikke ikka paariti. Ilmselt tuleb teie uuringutega lihtsalt veidi enam süvitsi minna. Vaadake portaali sektsiooni Tasub teada / Uuringud meestele.
Mügarik viitab kondüloomile kusitis. Tulge vastuvõtule!
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Rohtude mõju.

Olen tarvitanud 4 aastat epilepsiavastaseid rohte nimega
Lamictal ja Depakine(sai vist õieti) Kas see võib avaldada negatiivset mõju seksuaalsusele?Siiski tunnen mingit seksuaalsuse langust viimasel ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Nii epilepsia kui ka selle rohud võivad mõjutada mehe seksuaalsust. Siiski loen teie kirjast välja selged viited sugutrakti põletiku (prostatiidi) suhtes, mis on teie vanusegrupi kõige sagedasem seksuaalhäirete ...

Loe edasi

uuringud

Tere!
Meie mure on selline.Oleme elukaaslasega aastaid üritanud last saada kuid tulemusteta.Meid on uuritud ja leitud,et naisel on munajuhad kinni ja suunati IVF-ile.Minul tehti sperma viljakuse ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ureplasma on vaid üks paljudest mehe viljakuse uurimise käigus tehtavatest (lisa)testidest. Hea oleks korralikud mehe uuringud teha siiski enne kunstlikku viljastamist. Siiski pole kunagi hilja. Süstemaatiliste ...

Loe edasi

hemorroid?

olen lugenud kliinik .ee vastuste rubriigis vastuseid mis puudutavad hemorroide. kas on võimalik et valulise punni tekkepõhjus on külmetus .
Olen leidnud selged seosed näit. külmale autoistmele ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Küsimus kuulub kirurgi valdkonda. Peamine riskitegur on siiski kõhukinnisus. Muud tegurid, ka külmetamine, võivad soodustada põletiku teket veenilaiendis.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

eesnäärmepõletik

Kolm aastat tagasi diagnooositi abikaasal eesnäärmepõletik. Peale paarikuist ravi haigus taandus ning peaaegu paar aastat oli kõik kontrolli all. Siiski, viimased paar kuud on mees hakanud taas valu kaebama- ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Seenpõletik on samuti tupe mikrofloora tasakaaluhäire tagajärg. Seega on ilmselt teie peres uuesti põletik tekkinud. Uurima ja ravima peaks samaaegselt soovitavalt mõlemat poolt.
Edu soovides
Loe edasi

Nakkus

Tere!
3 pa'eva tagasi mul oli oraalne kontkat partneriga. Genitaalkontakti ei olnud. Nuu'd ma tunnen peenises du'skomforti ja natukene valu lahklihase piirkonnas. Mingit eritist peenisest ei ole.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ka suus on massiliselt erinevaid mikroobe. Ilmselt tekitas mõni neist teile kerge eesnäärme põletiku. Kui probleemid püsivad, siis tasuks kiiresti vastuvõtule tulla. Mida kiiremini saab raviga alustada, ...

Loe edasi

Kuivanud sperma suguti luku all

Tere!
Mul on juba paar aastat olnud probleem, kus hoolimata korralikust hügieenist (iga hommik seebiga ja ka pärast vahekorda voolava veega pestes), eritub mingi aeg hiljem veel spermat, mis siis ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist ei ole kindlasti kuivanud spermaga. Ilmselt on partneril siiski mingi tupe põletik, mis tekitab teil eesnaha põletiku. Soovitan vastuvõtule tulla. Enne visiiti tasub tutvuda ka portaali sektsiooniga ...

Loe edasi

Prostatiit

Tere,

kas prostatiidi ja selle ravi ajal tohib kaitsevahenditeta suguvahekorda astuda?
Ehk siis, kas raviperioodil kaitsevahenditeta vahekord mõjutab ravi tulemusi või mitte? Rumal küsimus ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Põletikuline prostatiit võib põhjustada ka partneri sugutrakti põletikku. Seega peab sellise vormi puhul alati kuni põletiku taandumiseni kasutama kaitsevahendeid.
Enne ravi määramist peab selgeks ...

Loe edasi

Eesnäärme põletiku ravi

Dr. M.Punab
Eesnäärme põletiku raviks määratud Nolicin'i tablettide patsiendi infolehel on kirjas, et vastunäidustuseks võivad olla kõõluse põletik või ka rebendid. Mul on varasemast ajast Achilleuse ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjeldatud probleem on õnneks harva esinev. Ilmselt on kasulik siiski jätkata, aga piirata ravimi kasutamise ajal füüsilist aktiivsust. Kui ikkagi tekib valu, siis ravi katkestada ja skeem ümber muuta.
Loe edasi

eesnahk

Tere

Seoses põskkoopa põletiku tarvitan hetkel antibiootikume kas on võimalik et nende kaasmõjul on tekkinud eesnahal põletik? nahk on koorund suguti pealt ja siuke valge möga kah seal all ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt on põhjuseks tõesti antibiootikumidest tingitud mikroobide tasakaalu häire. Kui probleem püsib, siis on võimalik tulla lisaajaga ka minu vastuvõtule. Selleks tuleb teil helistada otse kabineti ...

Loe edasi

Peenise eesnahk

On korduvalt olnud teemaks peenise eesnahk. Nimelt on küsimus selles, et soovin astuda esimest korda vahekorda, kuid kui mul ei tule eesnahk üle peenise pea, siis kas see segab kindlasti vahekorda või ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ei pruugi segada. Samas segab hügieeni ja võib soodustada põletike teket nii teil kui ka teie partneritel.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: