Põletik? 08.09.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere. Milles võib asi olla?Mul oli peenise otsas (ava alguses) mingi väike mügarik ja kuskil paari kuu jooksul kaks korda oli peenise ots verine. Naine põdes samas ka põiepõletikku.Nüüd pole vahekorras enam olnud ja mügarik on ära kadunud ja ka verd pole enam tulnud.Sai ka suguhaiguste arsti juures käidud ja midagi ei tuvastatud.Samas tunnen praegu nagu mingit kihelust (hästi ei saa sellest aru ka, kas on midagi või ei). Kas mul võib olla mingi põletik ja kuidas on seotud see sellega et naisel oli põiepõletik.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Enamasti põetakse kroonilisi põletikke ikka paariti. Ilmselt tuleb teie uuringutega lihtsalt veidi enam süvitsi minna. Vaadake portaali sektsiooni Tasub teada / Uuringud meestele.
Mügarik viitab kondüloomile kusitis. Tulge vastuvõtule!
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Suur hulk punne peenise juurel ning peenisel

Tere, mure on järgmine: Lühikese perioodi jooksul on peenise juure ümbere ja peenisele tekkinud suur hulk väikeseid punne. Punnid on nahaga samat tooni ja valu ning sügelust ei põhjusta. Enamus on väikesed, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui need punnid on tekkinud hiljuti, siis on suure tõenäosusega tegemist haigusliku muutusega. Ilma pildita/läbivaatuseta targemat midagi öelda ei oska. Soovitan pöörduda kontrolliks suguhaiguste arsti ...

Loe edasi

munand

Tere. Mul lõi paremasse munandisse 2 kuud tagasi valu sisse siis läks üle. Ja nüüd parem munand tulnud vahest ülesse kubemekanalisse.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Munandivalul on kaks suuremat põhjust - piirkonda varustava närvijuure ärritus või põletik. Munandid liiguvad üles alla vastavalt keskkonnale. Kitset vajaval hetkel - stressi, külma, hirmu korral üles ...

Loe edasi

Hilinenud seemnepurse

Tere, olen aastaid vaevelnud probleemiga, et naistega vahekorda astudes ei ole võimeline jõudma seemnepurskeni. Mastubeerides sellist probleemi ei esine ja võin kasvõi 7 päeva nädalas ilma probleemideta ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjeldatu alusel pole tegu füüsilise probleemiga vaid ilmselt on ajus välja kujunenud miskid psühholoogilised blokid. Selle teemaga tasuks pöörduda psühholoogia/psühhiaatria suunaga seksuaalsusega tegeleva ...

Loe edasi

Valulik survetunne istudes päraku ja munandite vahelisel alal,mis kiirgab ka munanditesse.

Eesnääre eemaldatud 1994.a.PSA analüüs olnud korras.Viimati proov 4.03.19.= 0,01.Probleemiks tuim valu istudes lahkliha piirkonnas,mis kiirgab ka munanditesse. Tehtud 5.03.ka kolonoskoopia,mis oli korras(üksikud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

PSA on korras. Suure tõenäosusega ei lähtu need valud eesnäärme piirkonnast vaid tugiaparaadist. Mina soovitan teil esmalt pöörduda perearsti vastuvõtule. Vajadusel teha ära selja uuringud. Eelkõige võiks ...

Loe edasi

urineerimine

Sooviksin teda milles probleem, et ei saa öösti magada sest pean käima urineerimas öösel 3-4 korda.
Päeval on palju kordi, kus istudes tuleb urineerimise vajadus. Tekkib valu kõhu piirkonnas ja kui ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjeldate ärritustüüpi kusemisvaevuseid mille põhjuseks on sageli eesnäärmepõletik. Uroloogid seda haigust kahjusk enamasti ei uuri ja seetõttu jäävad paljud juhud lahenduseta. Teie tervise jaoks on siin ...

Loe edasi

Paistes eesnahk

Tere, mure selline et mingiaeg täheldasin seda et eesnahk on kuidagi väikseks jäänud ega liigu üle sugutipea normaalselt vaid on valus kuna kuidagi väike on ja nüüf siis mõned nädalad hiljem on tekkinud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on kroonilise nahamuutustega eesnahapõletikuga. Mida enam arsti juurde jõudmisega viivitate, seda raskem on seda ravida. Kiirelt arstile!

Loe edasi

olen kirjutanud küsimused

eesnäärme probleemid,veri spermas,peale urineerimist ei täheldanud

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirja järgi katsetate eesnäärme ravis Gentos ravimiga. Mina sellist ravimit kahjus ei tea. Kui on eesnäärmeprobleemid/kusemishäired ja spermas veri, siis tasuks ikkagi vastuvõtule tulla. Tuleks teha uuringud ...

Loe edasi

Ikka vana asi, ajab kusele tihedalt.

Püüdsin teiega ühendust saada, aga ei ole õnnestunud. Teie viimane jutt oli,et saadate mind teise spetsialisti juurde ja sinna jäigi pooleli.
Kas saaksite mulle õelda,et kas mu häda on lootusetu ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui oli jutt, et saadan teiseks arvamuseks koleegile, siis ilmselt on teil digisüsteemis selleks juba digisaatekiri olemas. Uroloogi vastuvõtule! Kuna siin on kõik küsimused inkognito, siis ma ei tea, ...

Loe edasi

haavand sugutil

On tekkinud haavand sugutile. Arvan, et tekkis 27 veebruar. Meeles on, et kohe algusest peale oli haavand, kuigi see keskmine täpp (haavandi osa) oli võibolla millimeetrise läbimõõduga. Hetkel ca 3mm.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Suure tõenäosusega on tegemist bakteraalse põletikuga. Kindlasti tuleb välistada süüfilis! Soovitan pöörduda meestearsti või sugtuhaiguste arsti vastuvõtule.

Loe edasi

Väike punane laik peenisel

Laik tekkis kolm päeva tagasi ja pole muutunud selle ajaga.Millega võib tegu olla?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Loodetavasti on tänaseks mure juba kadunud! Ilmselt on tegemist põletikku läinud nahanääpsuga. Enamasti ravi vaja ei ole. Kui läheb suuremaks ja ei taandu, siis tasub pere- või meestearsti vastuvõtule ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: