Mõra 10.04.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

tere, mul on tilli allpool naha jaku kohal väike mõra, mis ei kasva kinni juba mitu aastat, määrin "klotrimazol" kreemiga, aga ei aita, mis v6iks viga olla?

aitäh/

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Ilmselt on siis tegemist eesnaha kida korduva traumaga ja sellest tingitud lühenemisega. Klotrimazool siin ei aita. Suure tõenäosusega saate oma probleemist lahti väikese korrigeeriva operatsiooniga. Soovitan vastuvõtule tulla!
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Ureaplasma urealyticum

Tere

Partneril tuvastati Ureaplasma urealyticum.
Sai igaksjuhuks ka kuur kaasa tehtud (sümptomid puudusid) 5 päeva kaks tabletti päevas.
Nüüd sai STD paketttest võetud kus testiti: ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ureaplasmade, nii parvumi kui ka urealyticumi, osas oleme täna seisukohal, et need ei ole põletikutekitajad. Küll võivad need mikroobid kaasneda põletikuga. Seetõttu pole need ka rutiinselt paneelides ...

Loe edasi

erektsioon , seemnepurse

Tere, pöördun Teie poole sellise murega, et vahekorda asudes on kõik kombes, st et on jäik. Vahekorras olles mingi hetke pealt nagu on hea ja peaks seemnepurse tulema hakkama aga ei tule, selle asemel ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks pole see probleem, mida portaali vahendusel lahendada saaks. Kui on valuaisting, erektsiooni ja ka seemnepurske raskused, siis soovitan kindlasti vastuvõtule tulla. Siin tuleks teha ära nii hormonaalsed ...

Loe edasi

Langenud libiido

Tervitus

Olen pea kümme aastat regulaarselt tarvitanud mitmesuguseid antidepressante. Psühhiaatri ettekirjutusel ja siiani suhteliselt tulemusteta. Praegu söön bupropioonvesinikkloriidi 300 ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Keeruline kogum erinevaid haiguseid ja ravimeid.
Et seksuaalfunktsioon on vaatamata sellele hästi töötanud on tegelikult suurepärane ja annab hetkel lootust ka heale ravitulemusele.
Arvestades ...

Loe edasi

Uute praegu reklaamitavate ravimite kasutuselevõtt eesnäärme raviks

Soovin, Teie arvamust uuema ravimi (Proletto Plus või Men's
Defence) kasutusele võtuks ravimi Tamsulosin Lannacher 0,4 mg asemel efektiivsema ravi tulemuse saavutamiseks. Soovin teada saada kumb ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui probleem ei ole raviga leevenenud, siis pole eesnäärme suurenemine ilmselt teie probleemide (ainuke) põhjust. Muidugi muutub kusejuga nõrgemaks ka puhtalt vanusest ja selle mõjul tekkivast sisemiste ...

Loe edasi

Relifex ja veider seedimine

Tere!

Käisin oma murega TÜ kliinikumis Tallinna meestekliinikus. Ebamugavus alakõhus, aegajalt valus, pigem vasemal pool, hellad munandid, ropp ropp väsimus ning ebatavaline kusemine (valus, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Relefeksi kõige tüüpilisemaks kõrvaltoimeks on mao ärritus. Selle vältimiseks saate apteegist küsida magu kaitsvaid preparaate (näiteks omep). Lisaks saate kasutada (juba ka positiivse kogemuse andnud) ...

Loe edasi

Munandid

Tere!
Mure selles, et viimastel nädalatel olen tähele pannud, et vasaku munandi sees nagu kotikese sees on tekkinud rohkem veresooni ja muidu sooni mida katudes on päris palju. Kui katsuda parema ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tere! Pildi alusel on normaalne leid. Kui juttu arvestada, siis tõesti ehk on vasaku seemneväädi piirkond veidi paksem. Vasakul pool munandi kohal võib kuni 20% meestel leida munandikoti veenilaiendi. ...

Loe edasi

Põletiku tunne ja erektsiooni probleem

Kevadest alates tunnen suguelundite piirkonnas põletiku tunnet: kuumab, peale urineerimist on kerge kipituse tunne, erektsioon on pärsitud või ei teki üldse. Kevadel sain ravimid 1,5 kuuks ja suvel tegin ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Teie vanuserühmas on sugutrakti põletikud üks kõige tüüpilisemaid seksuaalhäirete teket soodustavaid tegureid. Kui kevadel oli tegu eesnäärme (sugutrakti kaitseorgani) põletikuga, siis võib selle lõplik ...

Loe edasi

Priligy

Tere! Umbes 2-3 aastat tagasi külastasin teid murega enneaegse seemnepurske teemal. Tehtud said uuringud, mille tulemused olid head. Kirjutasite mulle retseptiravimi priligy, mis isegi mingil määral toimis ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Meestekliinikus on juhul, kui olete uuringud läbinud ja meilt juba ravimit saanud, olemas elektroonilise visiidi/retsepti pikendamise võimalus. Kontakteeruge meestekliinik@kliinikum.ee kaudu. Teenuse hind ...

Loe edasi

Eesnaha alt punetab.

Tere sooviks teada millega võib tegu olla ja kas apteegist leiab vajaliku rohu? Perearsti juures käisin pissiproovi tegemas. Põletiku näitajad olid korras.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on küllalt tugeva eesnaha ja peenise pea põletikuga. Seda tüüpi probleemi puhul on tegemist enamasti bakterist põhjustatud põletikuga. Vastavad ravimid on kõik saadavad retseptiga. Esmaselt soovitan ...

Loe edasi

punnid peenisel

peenisele tekkisid punnid. Ei sügele ega häiri aga ikka on väike kartus sees kuna nädal aega tagasi tehtid ilma kondooomita suuseksi mulle.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui oli juhusuhe, siis tasuks teha suguhaiguste testid ja kui ka eesnaha põletik püsib, siis kindlasti ka arsti vastuvõtt. 90% eesnahamuredest on kergesti ravitavad. Tulge vastuvõtule!
Lisaks - eesnaha ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: