Põletik?? 22.12.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere, olen 23 a ja mul selline probleem, et enne peenis läheb kõvaks liiga tihti. Näiteks veetes õhtut neiuga koos, lähestikku tantsides jms. toimub ereksioon mis võib kesta tunde kuid kui asi jõuab seksini siis pean vastu 1-2 minutit, toimub seemne purse ja pidu läbi. pärast tunnen munandites ka väikest valulikkust. Vahest läheb mul kõvaks ka keset päeva kas või tööd tehes ja siis võib see kesta ka kuni tund või paar. Isegi ots läheb märjaks suvalisel ajal, kuid siis tunnen otsas päris tugevat kipitust nii et tuleb külmaveega loputada.
Kust saaksin abi? Kas pean kõigepealt perearsti poole pöörduma? või saab otse? Mis on vastava arsti nimetus?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Iseeneslikud erektsioonid on noore mehe elus täiesti normaalseks nähtuseks. Nende puudumine oleks probleem. Erektsiooni püsimisel ilma otsese stimulatsiooniga ja seksuaaltegevusel on kaks täiesti ise asja. Seemnepurske kiiruse kohta olen siin nii palju vastatud, et ennast korrata pole mõtet.
Kui situatsioon teid ei rahulda, siis soovitan pöörduda seksuoloogi või noorte nõustaja poole.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Prostatiit või mitte?

Tere! Poolteist aastat tagasi diagnoositi mul mittebakteriaalne prostatiit. Sümptomid olid ilmnenud ca pool aastat varem. Määrati antibiootikumid ning küünlad, kuskil kuu muresid polnud. Kui sümptomid ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kõige suurema tõenäosusega on tegemist eesnäärme kahjustusega läbipõetud prostatiidist. Kirja alusel kahtlustan, et teil on tegemist ikka päris mitme eri lahendamata probleemiga. Kaalu te ei kirjuta kuid ...

Loe edasi

Põletik sugutraktis

Tervist!

Tahaksin nõu küsida seoses järgmise teemaga. Tahtsin möödunud aasta novembris minna spermadoonoriks. Tehti suguhaiguste testid ja ka spremaproov. Suguhaiguste test näitas positiivset ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ureplasma parvum, kui nõrk mikroob pole ilmselt probleemi põhjus vaid tagajärg - sai vohada selle tõttu, et sugutrakti põletiku mõjul oli kaitsebarjäär nõrk. Antud analüüside alusel võib öelda, et teil ...

Loe edasi

Nahk narmendab ja valus on seksida.

Tervist, Peenisel eesnahk narmendab, kui seksida, siis on valus. Määrin salvi ja lasen paar nädalat puhata, siis saan jälle seksida, aga peale seda on jälle valus, vb liiga lühike eesnaha kida? Eesnahk ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pilti kahjuks juurest ei leia. Lisainfo alusel on ilmselt krooniliset põletikust tingitud eesnaha kitsenemine ja sealt traumad. Eesnaha põletike taga on enamasti partneri(te) tupe põletikud. Seetõttu peaksid ...

Loe edasi

Valud suguti peas peale vahekorda

Tere

Mul tekkivad valud peenise peas peale vahekorra, kuskil 5-10 min hiljem ning mitte alati. Valud on tervad, põletavad. Valudest aitab korduv urineerimine. Olen käinud androloogil, sperma ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui ravi leevendab, siis peab ikkagi probleem põletikureaktsioonis olema. Siin on vaja väga täpselt teada, kus ja milles probleem täpselt seisneb. Soovitaksin kompleks-uuringut kus nii sperma analüüs, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: