Kõrvavalu 02.10.19 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Olen umbes kuu aega kannatanud parema kõrva valu. See algas teravate pistetega kõrvas ja nüüdseks on välja kujunenud üsna häirivaks valuks, mis kiirgub paremasse näopoolde- valutab kogu parem pea pool. Kuna varem on mul olnud probleeme kaelalihaste pingeprobleemidega, siis soovin teada, kas see võib olla kõrvavalu põhjuseks. Igaks juhuks ütlen ka seda, et paremalt poolt ülalõuast on mul viimase aasta jooksul välja tõmmatud ka 2 tagumist hammast- kas see võib samuti antud valuga seotud olla? Olen pikalt võtnud ibumaxi, kuid see ei mõju enam. Mida soovitate teha?

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Kaelalihaspingest tingitud kuklanärvi ärrituse korral võib valu kiirguda kõrva, pähe aga ka näkku. Valu põhjuseks võiva olla aga ka hambaprobleemid ja palju muud. Soovitan neuroloogi läbivaatust et ravi saaks õige.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika
6748591

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

rappumisel pea valutab

tere, olen mitmeid aastaid rahulikult tervisesporti teinud ja viimased korrad metsas rattaga aukudest läbi sõites (raputab) käib peas valu läbi. millest võib see olla?
Vahepeal oli väike kõrvavalu ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põhjuseks võib olla nt. I kaelalüli juurest lähtuvate kuklanärvi(de) ärritus seoses lihaspinge, hiljutise kaelatrauma või muude põhjustega. Soovitan kaela ülaosa massaazi. Kui probleem püsib, tuleks minna ...

Loe edasi

Kaela kangus ja kõrvavalud

Detsembris lõi peanaha valusaks, mis möödus kaela ja selja masseerides. Kaela kangus jäi ja lisandus veel mõlemapoolne kõrvavalu. Kõrvaarstil käidud ja kõrvad korras. Perearsti arvates tulenes see lihaspingetest ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ühepoolne näo ja jäsemete tuimus viitavad ka vereringehäiretele ajus, mis aga Teie vanust arvestades on vähetõenäoline. Soovitan siiski pöörduda neuroloogi vastuvõtule.
Tel 6 748 591
Dr. Ain ...

Loe edasi

Skolioos

Tervist

Olen 36 aastane naisterahvas ja selajvalu viis doktori juurde häha kurtma. Nimelt 3-4 kuud tagasi hakkasid rinnahoidja piiril abaluuall mitteregulaarsed valu torked. Neoroloog pani ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Närviärritus turjas võib kiirata valu ka kaenla alla-roiete vahele. Kõrvavalu põhjuseks võivad olla kaelaprobleemid.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

valu vasakus kõrvas, silamas ja peapooles

Tere,

Käisin paar nädalat tagasi tugeva kõrvavaluga kõrvaarsti juures.Arst ütles, et kõrvaga kõik korras, mingu ma perearstu juurde-tavaline külmetus. Pererasti soovitusel ravisin end kodus ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kaela ülaosast lähtuva suure kuklanärvi ärritus võib põhjustada valu nii kõrva taga, otsmikul ja ka näos. Tulge vastuvõrule.

Tel 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

kummaline valu kõrva piirkonnas

kannatan neljandat päeva ja ööd kummalise nö. kõrvavalu käes. Algas asi väikestest pistetest kõrvalestas, nüüd on pisteline valu liikunud kõrva taha ja läheb kogu aeg hullemaks, parem näopool on kummaliselt ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik on kuklanärvi ärritus mis kiirgab valu kõrva taha. Algul tuleks siiski külastada kõrvaarsti.
Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: