Kirurg: rinna taastamiseks on kõik võimalused olemas

Kirurg: rinna taastamiseks on kõik võimalused olemas

Kui juuste kaotusest on võimalik üle saada, siis kuidas ja kas on võimalik taastada vähile kaotatud rinnad?

Saates tutvustas vastavaid võimalusi kirurg dr. Siim Simmo. „Rinna taastamine on võimalik, eeldus on vaid see, et naine oleks haiguse seljatanud ja täiesti terve. Naine peaks olema vähist täielikult vabanenud ning see periood peaks olema umbes kaks aastat,“ rääkis ta.

Dr. Simmo sõnul saab rinnataasust jagada kaheks: kohene ja hiline. Kohest rinnataastust tehakse Eestis alates 2008. aastast ning seda üritatakse naistele pakkuda nii palju kui võimalik. Reeglina on need noored naised, kellele rinna taastamine on äärmiselt oluline, rääkis kirurg.

Paraku kõikidele patsientidele see ei sobi ning tuleb teha hilist rinnataasust. Ka siinkohal saab taastust jagada kaheks: kasutada saab välisproteesi või patsiendi oma kudesid.

Kas see artikkel oli kasulik lugemine?
 
Kuidas ravida vaginismi? Kuidas ravida vaginismi? Vaginism on tahtele allumatu tupelihaste valulik kokkutõmme, mis võib takistada seksuaalvahekorda. Kas seda on võimalik kuidagi ravida? btn_k
Millest tulevad menstruatsiooniaegsed krambid alakõhus? Millest tulevad menstruatsiooniaegsed krambid alakõhus?   Mis on HPV ja kuidas see tekib? Mis on HPV ja kuidas see tekib?
Keha vormi kolme kuuga - kas see on võimalik? Keha vormi kolme kuuga - kas see on võimalik? Ilmselt on paljud mehed ja naised mõelnud sellele, et nad sooviksid saada suveks rannavormi. Tihti jääb see vaid mõtteks. Nii esitas Tohter Olaf väljakutse säravale Piretile, et näha, kas kolme kuuga on vormi saavutamine eratreeneri käe all võimalik. btn_k
Kuidas rääkida lapsega seksist? Kuidas rääkida lapsega seksist?   Milliseid ohte kujutavad endast kontsakingad? Milliseid ohte kujutavad endast kontsakingad?