Villid 23.11.17 / Perearst

Külastaja küsib:

Selline mure , et teisipäeva òhtu hakkas naba juurest kihelema, kolmapäev oli juba siuke nagu esimesel pildi poolel ja tänaseks juba selline nagu teisel pildil ja naha alt on siuke kõva.
Kolmapäeval panin peale salvi sügeluse vastu mis aitas ja villidele panin briljantrohelist, villid lâhevad vaikselt katki.(vòttsinnisegi ära nabaneedi et äkki selle vastu aga ei usu sest see nikklivaba ja juba ammu olnud siiani nagu pole miskit olnud)


Nahaaarsti lähim aeg oli ka alles 5dets. , et küsiks siit, mis see olla vōiks ,millest tekkinud vòi oskate soovitada midagi selle raviks .
Kahtlustan ise nahamädapõletikku?

Arst vastas:

Kristi Otsmaa

dr Kristi Otsmaa

Perearst

Tere!
Grupiviisilised villid punetuse foonil võivad olla põhjustatud ka herpesviirusest. Soovitan teil pöörduda esimesel võimalusel oma perearsti poole, sest juhul kui tegu on herpesega, on ravi seda tõhusam, mida varem sellega alustada.
lugupidamisega
Kristi Otsmaa
perearst

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Huuleherpes

Tere!
Mul on aastas kord-paar huuleherpes. Tavaliselt algab see pakitsustundega, siis tulevad villid ja kõik ikka pakitseb ja läheb aega kuni paraneb.
Nüüd on mul huulel samuti villid ehk vist ...

Kristi Otsmaa

Vastas dr Kristi Otsmaa

Tere,
Huuleohatist põhjustab herpesviirus number 1 (HSV-1). Sellele nakkusele on iseloomulik, et ägenemiste puhul tekivad villid enam-vähem ühte ja samasse kohta. Samuti on herpesviirusinfektsioonile ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: