Higilõhn lapsel 20.09.22 / Peavalu

Külastaja küsib:

Tere
Mure peatselt kaheksa aastaseks saava tütrega.Olen viimasel ajal märganud,et tal on higilõhn.
Toidulaud enda meelest tavaline.Siiski ütles perearst suvel ,et laps on keskmisest pikem ja raskem .
Kas peaksin muretsema ?

Arst vastas:

Vanda Kristjan

dr Vanda Kristjan

Perearst

Tere!

Higi lõhn ja selle intensiivsus on individuaalne. Kui see on ainus sümptom, siis muretsemiseks põhjust ei näe.

Head soovides,
Vanda Kristjan

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Peavalu

Peavalud lapsel

Kas 3aastasel lapsel võib esineda migreen.?

Vastas dr Sulev Haldre

Jah, 3 aastasel lapsel võib esineda migreen.

Loe edasi

Peavalud lapsel

kas 14 aastasel poisil võivad esineda migreenihood?silmad on kontrollitud.emal ja isal on ka migreenihood olnud noormana.

Vastas dr Sulev Haldre

14 aastasel poisil ja veel palju nooremal lapsel võivad esineda migreenihood. Soovitan pidada nõu lasteneuroloogiga.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi