sos tabletid 14.01.04 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

tahaks teada kui suur on nende efektiivsus kui võtta pärast 12 tundi ja vahekord oli esimene

Arst vastas:

dr Aire Sekavin

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik, Tähe Erakliinik

Tere.
Kui võtsite esimese tableti 12 tundi peale vahekorda ja järgmise 12 tunni pärast, peaks tõenäosus rasestuda olema väga väga väike. Küll võib Teil tekkida menstruaaltsükli häire.
Tervitades Aire Sekavin

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

rasestumisvastased tabletid: oksendamine

Tere,

võtan Jeanine beebipille ning nädal tagasi juhtus nii, et oskendasin umbes 4 tundi peale tableti võtmist (tsükli 2. nädala lõpp). Uut tabletti lisaks ei võtnud, kuna hiljem alles lugesin, ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Liis!
Antibeebipille võetakse skeemi 21+7 järgi. Kalendrisse märkige 7-tabletivaba päeva. Jätke meelde kuu ja aasta, millal alustasite pilldega.
4 tundi on nii pikk aeg, et tablett ...

Loe edasi

Kiire raseduse katkestamine

Millised on alternatiivsed võimalused raseduse katkestamiseks varases staadiumis (praegu 12 päeva peale vahekorda)? Test küll veel rasedust ei näita, kuid tunnused on päris kindlad (piimaeritus, iiveldus, ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

tere. Aborti saab teha ainult kirurgiliselt vaakumabrasiooniga ja medikamentoosselt. Muid võimalusi pole. Dr Kadastik

Loe edasi

sos pillid...

tere!mul nimelt selline kysimus...kuidas mõjub tervisele see kui võtta sos pille liiga tihti...


ette tänades E

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud E.!
Mõjub halvasti, tekitades m.tsükli häireid, sest SOS-pillides on "löökannus-kõrge annus" hormooni.
Pidev kasutamine madaladoosiliste pillide puhul on õigem ja ohutum.

Loe edasi

kontratseptsioon

Tere! Minu nimi on Helle, olen 27 aastane ja soovin mitte rasedaks jääda, sünnitanud ei ole.Minu veres on cel antikeha-veri hüübib liiga kiiresti ja on trombi oht.Kas on mingeid rasestumisvastaseid tablette, ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Helle!
Palun küsige oma raviarstilt (hematoloog?) Teie haiguse täpne diagnoos, seda tõestavad faktid ja soovitused edaspidiseks. Hoidke see dokument alles, oma perearstile ja spetsialistile ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: