Põse tuimus 28.01.09 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere!

Vasak põsk on tuim, vahest jooksevad nagu sipegad mööda pead. Neuroloog ütles,et kolmiknärvi ja näonärvi põletikku ei ole. Enne oli ka tuimad valud põse eri piirkondades. Valu vaigistamiseks kästi võtta ibuprofeeni. Pohu võtte valud kadusid, kuid tuimus jäi. mida teha?

Virve

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Kirja teel probleemi ei lahenda. Küsige ravi määranud neuroloogilt või tulge vastuvõtule.
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik? Teie arvamus võeti arvesse.

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Tuimus õlavöötmest kätesse

Kaks päeva järjest on tekkinud tuimus mõlemasse käevarde. Mõlemal korral olen istudes toetunud küünarnukkidega lauale. Tuimus algab õlast, õlavöötmest ja levib üle mõlema käe. Hetkeks on labakäsi ka jõuetu, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tuleks kindlasti minna neuroloogi vastuvõtule. Probleem võib olla kaelalülides aga on ka muid võimalusi. Helistage kohe perearstile.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Loe edasi

Lihas krambid.

Jala labade tuimus. Jalgades valu. Lihased kihavad puhke olekus(videos näha)♧. Krambid jalgades.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Video ei tööta. Rääkige perearstiga.

Dr. Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Valu ja tuimus paremas näpooles

Tere!

Probleem algas eelmisest aastast septembrist. Parem näopool vahelduva valuga ja raskustunne põdes. Meelekohas, kuklas, vahest ka otmikus suriseb ja valu pakitsev. Nägu kardab külma. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Neuralgia tähendab valu ja halvatus lihasnõrkust. Põse tuimus võib viidata varasemale või kestvale hambaprobleemile aga võib olla ka signaaliks tõsisemale haigusele mujal organismis. Konsulteerige hambaarstiga ...

Loe edasi

Tuimus tuharatel

Tere. Mulle tehti operatsioon Interlaminectomia L 5-s 1 sin. Exstirpatio prolapsus disci L 5-S 1. Enne operatsiooni tekkis tuimus ja valud tuharatel ja jalgede vahel ja põiehäired. Peale operatsiooni tuimus ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tavaliselt siiski paranemine toimub, aga tuimus kaob aeglaselt - mitme kuu kuni poole aastaga. Ise siin eriti kaasa aidata ei saa.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

selja valud ja jalgade tuimus

Oktoobris algasid tugeved alaselja valud,hiljem ka jalgade tuimus ja suremine.Millest vöib olla see tingitud?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põhjuseid võib olla mitu. Tuleks alustada rö piltidest nimmelülidest (saadab perearst) ja neuroloogi konsultatsioonist .

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Tuimustunne

Tere, mul on esinenenud paaril korral vasaku põse tuimust (kestab kuskil 5-10 min) ja öösiti vahel olen avastanud vasaku jala reie välimise külje tuimuse, olenemata kas magan selle sama külje peal või ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Epilepsia see ei ole. Põhjuseks võib olla pikaaegsem surve mõnele nahanärvile.
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Tuimus kuklas

Tere! Mis võib põhjustada tuimust kuklas, kuklakondist ülevalpool? Olen märganud, et tuimus tekib siis, kui käia külma ilmaga palja peaga. Lisaks tahaks teada, kui suur on normaalne kuklakont? Käega katsudes ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kolju kumerused on tihti erinevad. Mööduv tuimus võib olla seoses nahaveresoonte spasmiga.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

jala tuimus

tere, tahaksin teada, millest võib olla tingitud 31-aastasel mehel jala tuimus alates põlvest? Kestnud on see1,5 päeva, üritasime saada neuroloogi jutule, kuid öeldi, et kuna see pole esmane mure, siis ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Täpse vastuse saab anda vaid peale läbivaatust. Võimalusi on mitmeid. Kui tuimus süveneb ja levib ka teisele jalale, tuleks pöörduda erakorralise meditsiini osakonda.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

varvaste tuimus

Tere.

Ligi nädal tagasi hakkas häirima parema jala suure varba tuimus. Tuimus tekkis algselt varba otsas, praeguseks on juba tuim terve varvas. Olen 33 aastane naine, ei põe omateada mingeid ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Jäsemete tuimus ei ole normaalne. Tegemist võib olla närvitalituse ja/või vereringehäirega.
Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: