Начало гормонотерапии 04.02.20 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Здравствуйте!
Я бы хотел начать гормонотерапию для смены пола с женского на мужской. Ваш контакт мне посоветовал доктор Imre Rammul. В данный момент я буду делать хромосомный анализ в апреле и потом пойду на комиссию для бумаги в министерство.
Какие мне анализы крови надо сдать чтобы прийти с ними к вам на прием?

Arst vastas:

Maie Väli

dr Maie Väli

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik,Tähe ja Elite Erakliinik

Tere,registreerige ennast minu vastuvõtule läbi üldregistratuuri 7319 100.Saatekirja ei ole vaja.Võtan vastu igal tööpäeval Tartu Ülikooli Maarjamõisa polikliinikus Puusepa 1a ,kab 1161
Maie Väli

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Vedelikutsüst rinnas

Tere!
Olen 35-aastane naisterahvas. Avastasin märtsi algul vasakust rinnast ca 3 cm suuruse kõvema tüki. Perearstilt sain saatekirjad ning käisin ultrahelis, vereproovis, kopsuröntgenis ja günekoloogi ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 35-aastane

Valik rinnauuring alla 40-aastastele on rinna ultraheliuuring. Kui see on korras, siis hetkel muretsema ei peaks. Ultraheliuuringul ...

Loe edasi

Vahekord peale emakaelavähi ravi

Tere! !
3 aastat tagasi lõppes emakakaela vähiravi , tehti ka sisemist kiiritust ravi lõppedes .Peale seda tekkis suur hirm vahekordade ees ja lõpetasin intiimsuhted oma partneriga . Peale ravi ...

Urve Pappa

Vastas dr Urve Pappa

Tere

Kindlasti on mõjutanud tupe limaskestade seisundit nii saadud kiirutusravi kui alanud menopaus. Östrogeeni tase on langenud, mis soodustab limaskestade õhenemist ja kuivust, sama on toimunud ...

Loe edasi

Valulikkus vahekorras

Tere! Mul on selline mure, et seksuaalvahekord oma partneriga on muutunud võimatuks.
Ma ei ole sünnitanud ning oman 1 kindlat partnerit, kasutan lindinette beebipille.
Veebruari kuus oli meil ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Sügelustunne, kipitus ja valulikkus vahekorra ajal ja peale vahekorda on seotud tupepõletikuga. Kõige sagedamini põhjustab Teie poolt kirjeldatud vaevusi kandidoos e. tupeseen. Teile on tehtud ...

Loe edasi

ravim Valtrex

avastasin taaskord üle 8 kuu genitaalidel villi ehk siis praegusest ajast stressist ka mis soodustab seda. Aga küsimus oleks et kui tarvitan praegu siis 500mg Valtrex -2 korda päevas kas võin juure võtta ...

Urve Pappa

Vastas dr Urve Pappa

Tere

Valtrexi võite toidulisanditega koos võtta. Lisaks sobivad kõik kreemid ja geelid, mis sobivad ka huuleherpese korral, kui vill-villid on naha peal. Saate apteegi käsimüügist. Vahekorras ...

Loe edasi

Veritsus

Tere!
Mure selline, et päevad lõppesid mul 20.märts ja 24.märts hakkas ovulatsioon, noormehega olima vahekorras 25ndal märtsil ja siis ka kaitsmata vahekorras. Pille ma ei kasuta. Järgmine päev oli ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere!Suure tõenäosusega algas Teil menstruatsioon 16. märtsil ja alati arvestage oma menstruatsiiooni tsükli esimesest päevast.Seega ovulatsioon oli ilmselt 30. märtsil. 27. Märtsil ilmselt ovulatsiooneelne ...

Loe edasi

Duphaston ja tsükli teise faasi puudulikkus

Tere. Mure seisneb mitte rasestumises. Nimelt oleme partneriga üritanud lapseootele jääda nüüdseks juba üle aasta aja. Veebruar 2019 kui olime paar kuud juba üritanud, läksin günekoloogi visiidile kontrolli. ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Teil on normist pikem menstruaaltsükkel 35-35 päeva. Ultraheli uuringul on munasarjade "pärlikee" struktuur, mis viitab polütsüstilistele munasarjadele. Kõik see iseloomustab olukorda, kus ...

Loe edasi

Määrdumine

Olen kasutanud rasedusvast implataati 4 aastat, alates sellest hetkest puudub menstruatsioon.
Eile õhtul ehmusin kui peale urineerinist end puhastasin ja toaletpabet oli pruun.. ennast paberiga ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 29-aastane

Kuna Implantaat sisaldab vaid kollaskeha hormooni, siis puudub hea tsüklikontroll ning veritsused on tavapärased. Igale arstile, ...

Loe edasi

Mirena ja kõrvaltoimed

Tere!

Mulle on paigaldatud hormoonspiraal Mirena aasta tagasi. Nüüd ca kaks kuud on jalad, käed, nägu õrnalt surisema hakanud ning sümptomid suurenevad just kas tsükli keskel (kui telefoni ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Hormonaalse spiraali korral võivad esineda kõrvaltoimed, nendest sagedamini ebakorrapärased veritsused/ määrimised ja samuti peavalud või migreen. Käte-jalgade surisemine pole suure tõenäosusega ...

Loe edasi

Valged sisemised häbememokad

Tere,

Sisemised mokad on läinud kohati valgeks.
Tekkis Indoneesias Balil olles. Arvasin, et äkki kuumast kliimast ja tõmbab tagasi aga pigem on nüüd kuid hiljem seda isegi veidi rohkem.

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 40-aastane

Tegemist on häbeme leukoplaakiaga, tundub.
Kuna viimase eriolukorra nädala jooksul on olnud palju erakorralisi vähi-, ...

Loe edasi

sügelus, kipitus, lõhed, punetus genitaalidel ja naba põletikus, palavik 1 päev

Tere! Olen 33-aastane naine, abielus. Mul on kolm last. Viimasest sünnitusest möödas 7 kuud. Esimesel sünnitusel olid 3. astme rebendid ning kannatan sellest ajast peale roe lekkimise all. Seetõttu on ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 33-aastane

Tegemist on häbemehaavanditega, mida tuleks täpsemalt uurida ja analüüsida, kuna probleem kestab.
Broneerige mulle aeg, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi