U.parvum ja M.hominis on positiivsed 31.05.18 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere
Käisin kolmapäeval naistearsti juures seoses B.näärme tsüstiga.
Tsüst tuli, läks ise katki ja jooksis tühjaks- arst kinnitas ka seda.
Aga nii igaks juhuks ta võttis ka mingid proovid.
Täna siis helistas, et miskit mul paigast ära (ravimitega pidi korda saama selle) ja tahab et läheksin järgmine nädal uuesti vastuvõtule.
Läksin digilugu.ee lehele, et vaadata mis mul siis viga on.
Seal on kirjas :

21613-5 - C trachomatis DNA
TULEMUS: POSITIIVNE
Referentsväärtus/ otsustuspiirid ja ühik: NEGATIIVNE
KOMMENTAAR: DNA nr.E623NB! U.parvum ja M.hominis on positiivsed!

Lugesin selle kohta ja see tekitab minus nii palju hirmu, et ma ei tea kuidas suudan järgmise neljapäevani rahulikult olla.
Kas see tõesti on NII HULL asi?
Kas peaksin enda partneri pärast ka muretsema?
Kasutan beebipille.

Arst vastas:

Ülle Kadastik

dr Ülle Kadastik

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik, Elite Erakliinik

Tere, teie Bartoliini näärme põletik seotud klamüüdia infektsiooniga, mis on sugulisel teel leviv haigus. Peate ravi saama ja ka teie partner peab minema meestearsti juurde või veneroloogi juurde. DRKadastik

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Mükoplasmoos - kas antibiootikumid mõjuvad?

Käisin naistearstil kontrollis. Mul diagnoositi mükoplasmoos ja määrati antibiootikumikuur. Kaebusteks sage urineerimine, alakõhuvalud, menstruatsioon algas 39 tsükli päeval ja venis pikale, 13 päeva ja ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere,
kuse-suguteedes esineb erinevaid mükoplasma liike: Mycoplasma genitalium, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum ja parvum.
Kuse- ja suguteede põletikke põhjustavad Mycoplasma genitalium ...

Loe edasi

Alakõhuvalud, lümfisõlmed paistes.

Gün. eritise tsütoloogia. Vastus eraldi lehel
Chlamydia trach. emakakaelakanalikaapes Negatiivne
N gonorrhoeae DNA emakakaelakanalikaapes Negatiivne
U. urealyticum, U.parvum DNA emakakaelakanalikaapes(grupp) +

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere,
lümfisõlmed kubeme piirkonnas on normaalselt palpeeritavad. Suureneud valulikud sõlmed võivad olla seotud põletikulise protsessiga, kasvajatega ja paljude teiste haigustega. Analüüsid sugulisel ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi