Kui tõsine oht see on? 01.07.19 / Meestearst

Külastaja küsib:

Millega võib olla tegu, kasutasin kondoomi, kerge valu on kui puudutan. Ei ole kindel kas naine oli terve või haige.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Pildi alusel võin öelda, et tegu on nahaaluse verevalumiga. Kui oli seotud seksi aegse peenise traumaga, siis peaks kindlasti vastuvõtule tulema. Kui traumat polnud, siis ilmselt lihtsalt miski nahaaluse veresoone rebend. Kui see oli esimene episood, mujal kehal verevalumeid kergesti tekkinud ei ole ja hiljem asi ei kordu, siis muretsemiseks põhjust ei ole.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Propecia ja rinnavähk

Tervist,
Millistel meestel on oht Propecia tarvitamisel saada rinnavähk? Millistel meestel see oht on nullilähedane?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ei saa küsimusest aru. Rinnavähk meestel on üliharv haigus - maksimaalselt paar juhtu aastas. Üldiselt - risk on suurem munandi arenguhäirete ja olulise suguhormoonide tasakaaluhäirega meestel. Kui on ...

Loe edasi

punjas moodustis

tere, olen 18-aastane poiss ja vaevab selline mure:

Paar päeva tagasi avastasin peenise peal veidra punnitaolise punaka muhu, selline pisike küllaltki. Valu ei tee, mäda ei tule, on lihtsalt ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui pole näinud, siis ei oska ka midagi tarka öelda. Väga tõsine ehk ei ole. Kui püsima jääb, siis tasuks näitama tulla.
Edu
Margus punab

Loe edasi

munand

tere
probleem on selle et parem munand on kõvasti suurenenud ja põhjusatb aeg ajalt valu samuti on peenise peale heled punnid.
mis on põhjus ja kui tõsine see on

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui tõsine mure on ei oska öelda enne teie läbivaatust. Iga muutus munandis tuleks kindlasti meestearstile ette näidata. Antud juhul võiks isegi kahtlustada munandi vähki, seetõttu soovitaksin arsti visiidiga ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: