Ikka vana asi, ajab kusele tihedalt. 09.03.19 / Meestearst

Külastaja küsib:

Püüdsin teiega ühendust saada, aga ei ole õnnestunud. Teie viimane jutt oli,et saadate mind teise spetsialisti juurde ja sinna jäigi pooleli.
Kas saaksite mulle õelda,et kas mu häda on lootusetu asi või on mingi ravi, sest väga raske on igapäeva toiminguid teha sedasi?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kui oli jutt, et saadan teiseks arvamuseks koleegile, siis ilmselt on teil digisüsteemis selleks juba digisaatekiri olemas. Uroloogi vastuvõtule! Kuna siin on kõik küsimused inkognito, siis ma ei tea, kelle küsimusele vastan ja seetõttu peensusteni minna ei saa. Funktsionaalsed kusemishäireid on tõesti sageli väga raske parandada. Teades meie kliiniku ja enda toimimispõhimõtteid, usun et põletikud oleme me siiski üsna kindlat välistanud.
Meestekliinikus on alati võimalik tellida telefonikonsultatsioon.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Vali ja ebamugavustunne peenises, eesnäärme piirkonnas ja alaseljas.

Tere, olen 16 aastane juba pikemat aega(5-7kuud) on enamasti peenises ja eesnäärme juures tugev valu ja kõrvetav tunne. See segab tegemast igapäevaseid toimetusi. Valu ei ole koguaeg, tavaliselt see ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Väga keeruline teema. Ise vaataksin esmajoones selja ja vaagna piirkonna närviregulatsiooni probleemide suunas. Ega seljatraumat olnud ole? Põhjuseks võib olla ka põie närviregulatsiooni häire.Oma kogemusest ...

Loe edasi

Krooniline eesnäärme põletik.

Tihe urineerimine, munandites värinad, eriti jube on päeval, aga õhtuks on tunne parem. Põies ebamugav tunne ja ajab väga tihedalt wc vahet jooksma, kuigi surve on hea. Kui liiga tihti käin, siis on surve ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjeldate tüüpilist pikka aega kesktnud ja olulise eesnäärmekahjustusega (UH leid!) kulgevat prostatiidi juhtu. Minu jaoks on siiski peamine raviotsuste alus justnimelt seesama eesnäärme sekreedi uuring. ...

Loe edasi

Valu alakõhus, sage urineerimine

Millega tegemist? Aegajalt on alakõhus tuim valu ja tihti ajab kusele. Öösiti paaril korral ja päeval samuti.
Seksides seemnepurskeni jõudmine on väga pikaajaline protsess, sperma eritus oluliselt ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjeldate klassikalisi eesnäärmepõletiku kaebuseid. Tulge uuringutele - haiguse vorm tuleb esmalt täpsustada. Mida kiiremini saab raviga alustada, seda parem on lõpptulemus.

Loe edasi

Imelik vedelik

Tere! Eelmise neljapäeva hommikul kusele minnes avastasin riista otsas tilga,mis oli konsistensilt sperma moodi aga värvuselt selline hallikas-beezikas. sama asi oli veel kaks hommikut kui tõmbasin mööda ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tilk peenise otsas tähendab siiski üsna üheselt kusiti või laiemat sugutrakti põletikku. Põletikutekitajad mikroobid tahavad ka elada ja on keskkonna muutustele kohanenud nii, et neid võimalikult vähe ...

Loe edasi

Sage urineerimine

Probleemiks on sage urineerimine või õigupoolest pidev ärritus, mis ajab pidevalt kusele, kuigi käimist ennast võib edasi lükata päris mitu tundi. Selline ärritus püsib terve ärkveloleku aja, enamasti ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Probleem keeruline ja ilma analüüsitulemusi nägemata ja läbivaatuseta tarka nõu anda ei oska. Vaid seda, et arvestades vanust pole asi normaalne ja 99% juhtudest on teie elukvaliteeti võimalik parandada. ...

Loe edasi

uretriit või prostatiit või midagi

Tere,

Tahtsin südamerahustuseks väheke nõu küsida.
Nimelt on aastajagu mind miski tõbi kiusanud. Algas peale kopsupõletikuravi makroliidiga, siis hakkas eesnaha all ja ureetras vastikult ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Suure tõenäosusega on tegemist sugutrakti kroonilise põletikuga (prostatiidiga). Kui vanus alla 40 eluaasta, siis kasvajat karta ei ole vaja. Prostatiidi diagnoosi meetoditest on varasemates vastustes ...

Loe edasi

testid

tere.
kui suure rahasummaga ma pean arvestama,kui tahan tähe erakliinikus teha kõigi suguhaiguste testi ja ka eesnäärme kontrolli. nimelt oli üks kaitsmata vahekord ja parem karta kui kahetseda. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Esmane visiit maksab Tähe kliinikus maksab 270 EEK. Üks suguhaiguste test PCR meetodil maksab 200 EEK. Optimaalne testide kompleks selgub vestluse ja läbivaatuse käigus. Tavaliselt pole mingit mõtet testida ...

Loe edasi

Tihe urineerimine

Väga tihedalt ajab urineerima. Korraga tuleb väike kogus uriini ja selline tunne on nagu ei saa põit tühjaks.

Vastas dr Aivar Tilk

Tarvis on teada kas on tegemist mehe või naisega ja kui vana on patsient. Kui noor mees, siis on tõenäoliselt prostatiidi kaebused. Kui vana mees siis eesnäärme healoomuline kasvaja. Kui naine siis põie ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: