Kas pean muretsema 11.04.18 / Meestearst

Külastaja küsib:

Kõik algas umbes 2 aastat tagasi kui sõin testosterooni tablette ,peale seda algasid hädad . Puusakohale lõi pakitsustunde ja paremasse jalga lõi surina .Tehti eesnäärme uuringud (eesnääre oli suurenenud ,Psa oli 0.43) muu kõik oli korras põletikku ei olnud , paar kuud tagasi lõi selga valu ,tegin uuesti uuringud, eesnääre oli 14g ja pehme (Psa oli tõusnud 0.53 ) , arsti sõnul ei pea muretsema , et kõik on korras . Kuid ei ole korras vaevused(puudub hommikune erektsioon, pakitsustunne) on ikka ja selga on ka valu tulnud ? LIsan UH pildi. Oskate öelda mida peaksin edasi uurima?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Sellise pildi alusel kahjuks midagi tarka öelda pole võimalik. Puusa ja jalga ulatuva valu puhul peaks uuringutega alustama esmajoones selja poolelt. Erektsioonipuuduse osas tasuks siiski meesterasti vastuvõtule tulla. Seda enam, kui probleemid seotud anaboolset ainete tarvitamisega.

Kas see arutelu oli kasulik? Teie arvamus võeti arvesse.

Nõuanded teemal: Meestearst

Erektsioon ei ole enam see

Mingi aeg sai veintusharjutusi proovida ja erekteerunud peenisele sai kergelt viga tehtud. Tekkis verevalum aga see läks mõne päevaga üle ning aastaid on nüüd olnud verevalumi täpp peenisel, kas see täpp ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Haakub kenasti eelmise vastusega. Samuti omamoodi peenise murru/trauma teema.
Kui 33 aastaselt pole keha enam noor, siis millal veel? 50+ võite sellist juttu rääkima hakata.

Mina vaataksin ...

Loe edasi

Kas päöörduda arsti juurde või mitte?

Kas ma peaksin muretsema? Eesti mees läheb arsti juurde alles siis, kui olukord on tõsiselt s*tt. Armuke helistas oma õele ( ta on haiglas õde) väitis, et arvatavasti on tegu lihtsalt veresoone lõhkemisega ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Suure tõenäosusega on tegemist probleemiga, mida nimetatakse peenise murruks. Põhjuseks on enamasti erektsiooni ajal valest nurgast tingitud ülepingest tekkinud peenise valgekihi (tunica albubinea), mis ...

Loe edasi

Punane täpp peenisel

Tere!
Tundub, et läheb ära see täpp?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tore kui paraneb! Kui mure jääb püsima või kordub, siis soovitused endised!

Loe edasi

suguti

Tere . Minu probleem seisneb selles, enne vahekorda naisega suguti teatud hetkel kõvastub , kuid mitte piisavalt , kaasneb ka teatud vedeliku eritus. On väga ebamugav nii endal kui ka naisel kui suguti ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Erektsioonihäired on täna kenasti ravitavad. Välistada tuleks hormonaalsed kõrvalekalded ja olulisemad põletikud. Arvestades vanust, võib loota ka loomuliku erektriooni kvaliteefi paranemist. Tulge vastuvõtule!

Loe edasi

7 aastane poiss

Mure selline et olen tähele pannud et lapsel urineerides tekib eesnahast nagu õhupall arvatavasti uriin koguneb sinna alla, proovisime eesnahka tagasi tõmmata aga tundub et see on kinni kasvanud. Väga ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Iga haigusjuht on individuaalne ja ilma läbivaatuseta siin soovitusi anda ei saa.
Kindel on see, et kui kusemine on takistatud (tekkiv paun seda kinnitab), siis oleks vaja aktiivselt ravida.
Soovitan ...

Loe edasi

Punased laigud

Tere! Kas need laigud peenisel võivad olla mopeediga sõitmisest, sest sõitsin eile mopeediga Tallinnast Tartu või on haigus?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui on värske muutus, siis ilmselt tõesti miski põletik.
Kui paari päevaga ei taandu või kui mopeediga sõitmise kõrva on olnud ka miskeid seksuaalseid tegevusi, siis tasuks meestekliiniku noorte ...

Loe edasi

Inuliin

Kas küüslauk(inuliin paneb)klebsiella pneumae hoopis kasvama?
Ei tea kus selle saanud

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks pole minul kompetentsi sel teemal vastuseid anda. Mõnusat suve!

Loe edasi

peenise nahk

tere!


mul ei ole voimalik tulla vastuvotule sest elan teises kohas ja vanematele ei julge oelda seda nahka ei saa maha kuidagi paris valus on

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui ei saa tulla vastuvõtule ei Tartus, Tallinnas, Pärnus ega ka mitte Narvas, siis saan soovitada pöörduda oma perearsti vastuvõtule.
Veel parem oleks, kui oma murete vanematega arutaksite ja koos ...

Loe edasi

peenise nahk

Tere! Olen kohe 14-aastane ja peenisenahk ikka ei käi üle seal on siuke väike otsake mis ei lase seda üle ja päris valus on proovida seda üle tõmmata, vanematele on häbi rääkida sellistest asjadest ja ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ilma läbivaatuseta siin nõu anda ei saa. Tulge vastuvõtule! Meestekliinikus on noorte nõustamise vastuvõtt ilma saatekirja ja visiiditasuta. Ooteag samuti lühike.

Loe edasi

Valulik munand ja kõvastuv peenis

Soovin küsida nõu,nimelt kui pole umbes nädal aega vahekorras olnud naisega siis miskipärast läheb mul munad valulikuks ja peenis tõuseb samuti püsti tihedamini kas see on normaalne päris valusaks läheb ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Valu, mis tekib munandi/ munandites suhteliselt pikema seks pausi järel on sageli seotud eesnäärme ja seemnepõiekeste haigustega. Seega minu soovitus oleks teha korrektsed uuringud: sperma test põletikule, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: