Liiga tundlik peenis 04.08.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere olen 23 aastane ja mul on selline probleem et mul tekkib liiga kergesti erektsioon, ja samas saan ma ka liiga ruttu orgasmi, selleks voib kuluda seksimise ajal naiteks peale sisse panemist paar lukket ja valmis. Oskate oelda kas ma saaksin kuidagi oma seksuaalelu parandada ja mis vahenditega.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Inimese tundlikus on vägagi individuaalne. Seksuaalsfäär on paljus mõjustatud varasematest kogemustest, praegusest seksuaalelu aktiivsusest ja partnersuhte seidundist.
Varast seemnepurset on võimalik mõjutada. Meetoditest olen kirjutanud paljudes varasemates vastustes.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik? Teie arvamus võeti arvesse.

Nõuanded teemal: Meestearst

peenis paistes

kas on murd vôi lihtsalt olen teinud liiga suure rahmeldamisega? kusta pole valus

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on päris korraliku verevalumiga. Ilmselt on tegu siiski tõsisema peenise valgekihi (tunica albuginea) kahjustusega. Soovitan kiireks kontrolliks/lahenduseks pöörduda erakorralise meditsiini osakonda ...

Loe edasi

Peenis

Liiga väike peenis
Olen kohe 21 aastane aga peenis ikka nagu 7 aastasel samuti on munandid väiksed...
Mida ma peaksin tegema ja kuhu pöörduma?
Kas on üldse võimalik seda parandada?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Soovitan tulla meestearsti vastuvõtule.
Enamikel juhtudel on tegemist täiesti normaalse kehalise arenguga.
Spetsialisti läbivaatus annab selgemad suunad edaspidisteks tegevusteks. Kindlasti ...

Loe edasi

Liiga väike peenis

Tere.mul selline mure.kõvastunud olekus on peenis liiga väike ca 12cm.tahaksin enda peenist suuremaks saada .kas kuidagi on see võimalik?
Ei taha naeruväärseks jääda kui peaksin enda tüdruksõbraga ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Lahendus on kehaga sõber olemises. Mitte peenise pikkus, vaid selle üle põdemine on see, mis teie seksuaalelu pärsib ja elukvaliteeti mõjutab.
Heas usaldavas partnersuhtes pole 12 cm kunagi probleemiks. ...

Loe edasi

Suguelu

Kui tahaks naisega vahekorda astuda vajub peenis ära.magad mingi aeg või hommiku ärgates on peenis kivikõva.nii nagu vahekorda astuda vajub ära.kas on mingit ravi või on vanus liiga suur.see kestab juba ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vanusest võiks rääkida siis kui jõuate 90+ vanuseni. Sinnamaale on enamasti kõik seksuaalelu probleemid lahendatavad. Kivikõva hommikune erektsioon on prognoosi aspektist hea märk! Tulge vastuvõtule- sätitame ...

Loe edasi

Peenis vahekorra ajal tundlik

Tere!
Selline probleem, et peenis on vahekorra ajal natuke valulik ja tundlik. rohkem kui poolaastat tagasi oli sama probleem. Käisin meeste arstijuures, kus kirjutati välja antibiootikume. Pärast ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tuleks pöörduda korraliku meestearsti poole. Ilmselt on tegemist mingi kroonilise põletikuga, mille põhjus tuleb üles leida ja välja ravida.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

Peenis liiga lühike

tahtsin veel küsida, et palju peenisepump maksab teilt ostetuna?
tänan.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pumpa ma ei soovita kellelgi kasutada.
Edu
MP

Loe edasi

peenis!

tere!
olen 18 aastane. peenis on nagu lapsel. kõvastunult 14 cm. läbimõõdult peenike. selline tunne nagu kasv oleks kinni jäänud või midagi. läbimõõdult ka peenike. eesnahk maha ei tule. peenise ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vastuvõtuinfo leiate portaali sektsioonist tasub teada / uuringud meestele.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

peenis

kas peenise venitus võib tekitada hiljem probleeme

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Senimaale pole aparaati kasutanud mehed millegi üle kaevanud. Kui alustada liiga suure venitusjõuga, siis kipub peenis valuksaks minema. Tasa ja targu toimetades muresid tekkida ei tohiks.
Edu soovides
Loe edasi

peenis

Kui munandid eemaldada, kas siis peenis enam ei kõvastu?
Minu mehel kinnisidee eemaldada munandid.
Olen täitsa mures.
Ta on seda juba üritanud teha

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vaatate liiga palju televiisorit!
Vaevalt ta sellega ise hakkama saab - üritus võib lõppeda surmaga.
Kui on kinnisidee, siis võiks esmalt konsulteerida psühhiaatri või meestearstiga. Soovitaksin ...

Loe edasi

Enneaegne seemnepurse ja masturbeerimine

olen 23 aastane. Viimased 6 kuud on mul olnud regulaarne seksuaalelu. Mul olid ka teada tuntud seksuaaldebüüdi probleemid. Asi enam väga hull pole (10 sekundit või eelmängu ajal enam lahti ei lähe), kuid ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt on siiski tegemist psühholoogilste põhjustega. Soovitan konsulteerida seksuoloogiga. Muidugi võib proovida ka seemnepurset edasilükkvaid ravimeid. Osadel juhtudel annavad need ka püsiva tulemuse.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: