Naharipatsi eemaldamise järgne probleem haava kokkukasvamisega 14.04.19 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere
Mul eemaldati 3 nädalat tagasi päraku piirkonnast naharipats. 6.päeval peale operatsiooni rebenes aga haav lahti. Käisin kirurgi juures kontrollis ning mulle kinnitati, et haav põhjast juba paraneb ning taolistel puhkudel haava alati kokku ei õmmeldagi. Igaks juhuks kirjutati salv. Probleem seisneb aga selles, et haav ei ole siiani (st 3 nädalat hiljem) nö kokku kleepunud. Mõlemad pooled tunduvad paranevat omaette. See osa, mis lahti rebenes tundub moodustavat uue ripatsi-laadse moodustise. Kas ja mida teha? Kas peaksin selle murega kohe uuesti kirurgi poole pöörduma või lihtsalt täielikku paranemist ootama? Kas on reaalne, et see kõik veel kokku kasvab ja mingit lipendavat nahariba siiski ei jää?

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere ! Paraku ei oska kirjelduse järgi küll Teile parimat nõu anda kui et pöörduge aga oma kirurgi juurde uuesti näitama, et siis vastavalt olukorrale parim ravi-taktika valida. Parimate soovidega, dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

iluravi

tere . olen 18 a. poiss. mul on selline probleem et mul on näopiirkonnas sünnimärk, kas selle eemaldamine on võimalik ?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere 18 a. poiss! Sõltuvalt sünnimärgi suurusest, kujust jne. on ka eemaldamise järgne esteetiline tulemus erinev. Tahaks loota, et ka Teie sünnimärk on kirurgiliselt eemaldatav, kuid peate siiski minema ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: